Castigatorii concursului „Negociaza ca un agent FBI”

mai 23, 2013
winner

Iata ca am ajuns si la finalul concursului „Negociaza ca un agent FBI” si avem numele fericitilor castigatori.

Inainte de a anunta numele acestora, vreau sa multumesc fiecaruia in parte pentru dorinta  de a participa la acest concurs.

Si pentru ca vreau sa impartasesc cu voi aceasta multumire, vei primi in curand o surpriza pe adresa de e-mail cu care ai participat la acest concurs.

Ca sa nu mai lungim asteptarea, mai jos sunt fericitii castigatori ai premiilor puse in joc, dupa cum urmeaza:

Locul 1 – Ana Chidu, va primi invitatia gratuita la cursul „Negociaza ca un agent FBI” si o revista Nonverbal Magazine cu autograful lui Allan Pease.

Locul 2 – Alina Costache, a castigat doua sesiuni de coaching gratuite cu Dr. Mihaela Stroe si o revista Nonverbal Magazine cu autograful lui Allan Pease.

Locul 3 – Cristian Dohotaru, se va putea delecta cu un set de carti scrise de Joe Navarro (traduse si in limba romana) si o revista Nonverbal Magazine semnata de Allan Pease.

Felicitari castigatorilor si tuturor participantilor! Va multumim si sper sa ne urmariti pe Facebook in continuare!

Cu prietenie,

Mihaela Stroe

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).