Mihaela Stroe

Antreprenor, Profiler, Speaker și Trainer Internațional,

Coach pentru Înaltă Performanță

Educ, motivez și inspir oamenii care VOR să fie pe primul loc în viața lor!

Bine te-am găsit!
Sunt Mihaela Stroe și mă bucur să te cunosc!

Trăim vremuri în care multe dintre noi, femeile, am uitat cum să ne concentrăm pe nevoile noastre ca să ne păstrăm energia. Nu mai știm cum să comunicăm cu partenerii de viață și cu cei din jur astfel încât să primim ajutor, susținere emoțională sau relația autentică pe care o meritam. Suntem la extreme, pentru că ne împărțim energia între business, viață personală, cursuri, copii, pasiuni, casă etc. Dacă vrei să afli cum să acționezi în lume din energie feminină…Dacă vrei să-ți dai restart la priorități și să te pui pe primul loc în viața ta…Dacă vrei să descoperi de ce îți pierzi energia ta prețioasă și să înveți să spui NU fără să te mai simți vnovată ...atunci aceste evenimente (online și offline) sunt pentru TINE!

Calendar Evenimente 2023

Vino să ne cunoaștem cu ocazia acestor evenimente inspiraționale, atât online cât și în sală!

  • Conferințe în sală

  • WebinarII online

25

mai

Conferința gratuită "Momente de Luciditate cu Mihaela Stroe"

bucurești, ÎNTRE 18.30-20.30-LIMITA MAXIMĂ 40 LOCURI

Ce spun clienții mei

Testimoniale

"Am învățat cum să-mi înțeleg mai bine acțiunile și deciziile, să-mi acord mai multă atenție și să-mi găsească valorile personale, să am o voce și să scap de zgomotul din fundal, să rămân centrată în mine chiar și în vârtejul acțiunilor zilnice."

Sorina- Freelancer

"Am învățat că a te pune pe primul loc în viața ta presupune un proces îndelungat, care necesită multă multă disciplină, perseverență, voință, cu multe momente de luciditate, cu multe trăiri în prezent și cu asumarea  responsabilității 100% pentru viața ta."

Steluța- Freelancer

"Știu cum să-mi controlez gândurile, cum să-mi identific singură barierele mentale și să le elimin, cum să mă focalizez pe a gândi măreț. Am înțeles că timpul este cea mai importantă resursă, pentru că este ireversibilă și cum să-mi fac rost de timp liber ca să mă bucur de viața mea.”

Cornelia- femeie de afaceri

"Am ales să lucrez cu Mihaela deoarece am înțeles că afacerea mea nu poate depăși mentalitatea mea. Așa că m-am gândit să învăț și să cresc. Și mi-am dorit să mă pun pe primul loc în viața mea, ca să fiu o persoană mai bună pentru cei din jur.

maria- femeie de afaceri

Singurul Analist Comportamental din România pregătit personal de Joe Navarro, cel mai bun criminal profiler din ultimii 100 de ani ai FBI-ului
Customers served! > 100 Clienți fericiți
Customers served! 100 ani Experiență profesională
"Stai alături de oamenii care îți umplu ceașca și departe de oamenii care ți-o golesc! Acesta este îndemnul pe care l-am primit de la mentorul meu Joe Navarro și care mă ghidează în viață!"
Mihaela Stroe