Atrage binele in Viata Ta!

iulie 4, 2019

Motto: „Suntem ceea ce gandim. Tot ceea ce suntem ia nastere din gandurile noastre. Cu gandurile noastre construim lumea. Daca gandim pozitiv si avem o orientare pozitiva, atragem oameni pozitivi, evenimente pozitive si situatii pozitive.” (Buddha)  

In emisiunea „Momente de Luciditate” de azi, sunt bucuroasa sa discut cu Lidia Badila, care este de profesie jurnalist. In plus, Lidia este specialist in comunicare si relatii publice, trainer si public speaker, designer de reputatie.

Lidia raspunde la o intrebare foarte provocatoare cu care multe femei se confrunta, si anume:

Cum reuseste sa combine, ca femeie, toate aspectele dinamice ale vietii sale?

Echipa pe care o aduna in jurul ei joaca un rol foarte important in succesul ei profesional, ne marturiseste Lidia.

Te invit sa afli din interviu si modul in care Lidia este descrisa de cei care o cunosc. Precum si una din valorile noastre comune care ne-a legat de la prima noastra intalnire, care a fost cu ocazia conferintei Happy Moms de la Bucuresti.

Interesant, nu-i asa?

Hai sa urmaresti emisiunea aici:

Deviza Lidiei care o insoteste neincetat, indiferent de actiunea pe care o intreprinde, este: „Intotdeauna ma gandesc ca o sa reusesc!”.

Asculta interviul pana la capat pentru a afla Secretul care sta la baza succesului profesional al Lidiei si cum reuseste ea sa duca la bun sfarsit tot ceea ce isi propune.

Si pentru ca in general emisiunile „Momente de Luciditate” contin un element-surpriza, daca stai pana la final, vei vedea ce schimbare de situatie aduce aceasta emisiune. In direct!

Indemnul final al Lidiei este:

Ai curaj sa spui ce iti doresti!

Pana la urmatoarea emisiune cu Lidia, aminteste-ti mereu ca Totul depinde de cum comunici!

Acum te invit sa ne spui cu ce idee ai rezonat din interviul nostru.

Te astept cu mare drag pe data viitoare,

Mihaela Stroe

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).