Alege să fii pe primul loc în viața ta în 2017

decembrie 13, 2016

Dragii mei, însă mai cu seamă de această dată, dragele mele, astăzi împart cu voi un articol din revista Femeia, din această lună: “Alege să fii pe primul loc în viața ta în 2017!”

A fi pe primul loc în viața ta înseamnă să te cunoști pe tine, să fii în armonie cu tine și cu ceilalți, să fii o persoană prosperă, să știi ce-ți place și care sunt limitele tale.

Pentru că ne apropiem de sfârșitul de an, un moment de bilanț, te invit să îți faci o autoanaliză constructivă despre ce obiective tale personale ai reușit să duci la bun sfârșit în acest an.

De ce amintesc despre obiectivele personale?

Pentru că mereu acordăm atenție celor profesionale, suntem dornice și motivate să le atingem, însă ce facem doar pentru noi și pentru sufletul nostru? 

Îți doresc ca, în urma acestei autoanalize, să te declari mulțumită și împăcată, să te ierți pentru greșeli și să te aprobi așa cum ești, o ființă pe drumul evoluției continue.

Notează-ți ceea ce nu ai reușit să duci la capăt în 2016. Fii blândă cu tine și, mai ales, sinceră. Pentru că ele, nereușitele, pot constitui punctul de plecare al obiectivelor pentru anul 2017. În 2017 îți doresc să ai curajul de a te pune pe primul loc în viața ta. De ce? Pentru că, atunci când ai TIMP și ENERGIE pentru tine, ești o persoană sănătoasă și echilibrată din toate punctele de vedere. Iar atunci, poți să-i ajuți mult mai bine pe ceilalți!

Alege să fii pe primul loc în viața ta în 2017!

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).