Afacerea Ta și Brandul Personal în 2020+

noiembrie 3, 2020

Motto: „O setare mentală focusată pe o atitudine de încredere în tine și în succes este cea care te ajută să depăsești cu brio orice obstacol din drumul antreprenoriatului, pentru că te avertizez, vor fi destule piedici din exterior„. (Mihaela Stroe)

Am revenit aici după o scurtă pauză de la scris pe blog. 

Dacă mă urmărești și în social media, știi bine, am lansat site-ul care găzduiește platforma noastră de dezvoltare personală și performanță, MSTRIBE (https://mstribe.ro/).

Am continuat seria de interviuri cu specialiști, pe care le găsești special pe platformă (continuă să citești, îți spun mai jos chiar despre un astfel de Profesionist și Om).  

Și.. lucrez intens (în culise) la scalarea programelor noastre la nivel internațional. Care cere multă multă muncă și concentrare.

Am acceptat invitația Ministerului Economiei și al Asociației Femeilor de Afaceri din Malta pentru a susține un workshop cu tema- Adapting a business to the current scenarioCum ne adaptăm afacerea la contextul de business actual, săptămâna viitoare, în 10 noiembrie 2020. Îți trimit în curând linkul.

Aici e linkul unde poți să participi: https://bit.ly/32bGqYx

Piatra de temelie în tot acest proces? 

Dacă ești antreprenor, știi deja.

Forța brandului tău personal. 

Raționamentul e simplu. 

Ca să scalezi, să îți duci afacerea la nivelul următor, fie la nivel extins național, fie internațional, e nevoie să îți dezvolți un brand personal puternic în online.

Este regula jocului de mai bine de 10 ani.

Este regula reconfirmată (dacă mai era nevoie) de întregul context al anului 2020. 

Clientul sau cititorul tău, după caz, de oriunde s-ar afla, caută la tine și la afacerea ta, 2 ingrediente fundamentale pentru succes si profitabilitate: 

  1. Autenticitate. Cine ești tu ca om, ca personalitate. Care este povestea ta. Valorile tale. Cum îți petreci timpul liber. Ai sau nu ai familie etc. Toate aceste lucruri care ne apropie ca oameni. 
  2. Credibilitate. Adusă de expertiza ta. Credibilitate pe care o vede/ o poate “măsura” în online prin modul în care îți prezinți serviciile, vorbești despre ele în mod obișnuit, aduci oameni cu  poveștile lor de succes lucrând cu tine etc.  

Ei bine, ambele pot fi obținute în mediul online. 

Iar publicul tău țintă caută aceste lucruri. Pentru ca el – cititor, urmăritor la început – să devină client al tău, al produselor sau/ și serviciilor tale. 

Iar în 2020 deja nu mai putem amâna prezența și dezvoltarea brandului nostru personal în mediul online. 

Ei bine, despre toate acestea, am vorbit recent în MSTRIBE cu Cristina Burcă, specialist în comunicare și, în special, în dezvoltarea Brandului Personal în Online pentru antreprenori

O cunosc pe Cristina din 2017 când a accesat programul meu far de coaching pentru antreprenori- Transformă-ți viața în 90 de zile! Focus pe Performanța Profesională. 

După finalizarea sa, am început să colaborăm într-un parteneriat de afaceri de tip câștig-câștig, să-mi consolidez brandul personal Mihaela Stroe și să-mi lansez noi produse pe piața românească.

Pe Cristina o găsești pe site-ul recent lansat https://balanced-communicator.com/

Balanced Communicator este numele brandului său personal, și așa cum spune Cristina, este de fapt viziunea ei pentru lume. Pentru antreprenori și nu numai. 

Să putem trăi, să ne putem dezvolta (personal, profesional, business-wise) cu echilibru în comunicare și în viață. 

Dacă te-am făcut curios/curioasă, mergi direct la pagina About, unde găsești povestea Cristinei și cum a ajuns ea la acest nume de brand. 

Și da, o mențiune, site-ul și serviciile ei sunt în engleză, însă, bineînțeles, Cristina lucrează și în română. Așa cum a lucrat și cu mine:) 

Cum te  poate ajuta Cristina, în scalarea brandului tău personal în online? 

Prin 2 pași simpli

  1. Pui bazele brandului tău personal în online. Altfel spus, construiești identitatea. 
  2. Îl dezvolți, prin conținut valoros și o comunicare autentică cu publicul tău. 

Îți spun din proprie experiență. Cristina este un om și profesionist, nu doar creativ, ci mai ales clar, logic, structurat. 

Ea te poate ajuta să îți dezvolți brandul personal în online, exact prin aceste atribute: autenticitate, claritate, încredere și, bineînțeles, balance/ echilibru

Iar dacă vrei să-ți duci afacerea la nivelul următor, să-ți dublezi cifra de afaceri/ productivitatea, să urmărești și interviul avut cu Cristina despre „călătoria” antreprenorului spre un brand personal autentic în online, te invit bineînțeles, pe platforma noastră de dezvoltare personală și performanță, MSTRIBE

O comunitate de profesioniști care au pus dezvoltarea lor personală la temelia vieții/afacerii lor.

Doar având această bază solidă, o setare mentală flexibilă, bazată pe o atitudine de încredere în tine și în succes și focus pe evoluția continuă ca antreprenor, îți poți crește propria ta afacere la nivelul următor.

Ai toate detaliile despre platformă și poveștile de succes ale oamenilor noștri, aici: https://mstribe.ro/#testimoniale

Te aștept cu drag. 

Mihaela Stroe

P.S. Până data viitoare, rămâi cu bine și …cu răspunsul la întrebările: 

❓ Unde vreau să fiu cu afacerea mea în 2021? 

❓ Ce am făcut/ ce pot face pentru Brandul meu Personal în Online?

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).