Evoluează de la Stagnare la Strălucire în Toate aspectele Vieții tale în 90 de Zile prin Metoda Reprogramarii Identității Subconștiente


Doar TU îți poți da răspunsul la întrebarea "Cine sunt?”. Din păcate nu te-a învățat nimeni cum să te conectezi cu esența identității tale. Descoperă METODA EXCEPȚIONALĂ prin care îți transformi identitatea subconștientă ca să-ți deblochează Următorul Nivel în Carieră, Afacere, Bogăție, Relații și Sănătate.

Iată ce au realizat cei care au folosit METODA mea de reprogramare a identității subconștiente, o metodă pe care o aplic din 2012 și pe care o voi detalia în curând. Te afli pe calea cea bună pentru a te conecta, în mod natural, cu esența și misiunea vieții tale!

Rodica Grama-Drâmbă

Când mă iubesc pe mine, am puteri nelimitate!

Claudia Botoș

“M-am eliberat de tot ce nu îmi face bine și nu mă lasă să evoluez”

Carmen Ungureanu

Când mă iubesc pe mine, am puteri nelimitate!

Iuliana Roșu

“M-am eliberat de tot ce nu îmi face bine și nu mă lasă să evoluez”

Dacă ai urmărit toate video-urile și ai rămas alături de mine înseamnă că te regăsești în provocările de mai jos…
E adevărat?

Dacă ai urmărit toate videoclipurile mele și ai rămas alături, probabil te regăsești în aceste provocări... nu-i așa? Ai senzația că te-ai pierdut pe drum, că nu te-ai concentrat pe esența identității tale... pe cine ești tu cu adevărat. Te simți încătușat de gânduri negative și convingeri impuse de cei din jur, care îți umbresc adevărata identitate. Vrei să te arăți lumii așa cum ești cu adevărat, nu-i așa?

Simți că până acum ai trăit după regulile altora, nu după ale tale. Ai impresia că nu ai puterea de a-ți revendica drepturile, de teamă să nu fii respins sau să nu rănești pe cineva?

Lipsa curajului de a face schimbări, frica de a nu fi suficient de bun, de a nu merita mai mult... acestea sunt sentimente cunoscute, nu? Te înțeleg, pentru că și eu am trecut prin acestea. Sunt două tipuri de suferință pe care le-am experimentat și eu, și majoritatea femeilor cu care am lucrat: suferința de a nu te cunoaște pe tine însăși și durerea de a te fi pierdut pe parcurs.

Acum, privește-te cu sinceritate: în care dintre aceste două situații te regăsești? Când o femeie se pierde pe sine, își pierde identitatea, valorile, interesele, visele, pasiunile, chiar și direcția în viață. Am fost și eu acolo și știu cum e. Și tu?

Haide să vedem împreună care sunt provocările femeilor cu care lucrez atunci când nu știu cine sunt, nu se valorizează, nu au încredere în sine, nu se respectă și nu se iubesc pe ele.

 • Au relații de cuplu nesănătoase și pot accepta comportamente abuzive din partea partenerilor lor. Spre exemplu, Larisa rămâne într-o relație cu un partener care o desconsideră constant, deoarece ea crede că nu merită nimic mai bun.
 • Trăiesc multiple eșecuri în a-și stabili granițe sănătoase. Asta presupune să aibă dificultăți în a spune "nu" sau în a-și proteja propriul spațiu și timp. Iată ce a pățește Ana… acceptă să lucreze peste program, deși se simte epuizată, pentru că nu vrea să dezamăgească pe nimeni de la locul de muncă.
 • Evită oportunitățile. Din păcate lipsa încrederii în sine poate duce la evitarea oportunităților de carieră sau personale. Am întâlnit cazul Ioanei, care a refuzat o promovare la locul de muncă de teamă că nu va face față responsabilităților.
 • Se critică singure într-un mod excesiv, pentru orice mic eșec sau imperfecțiune. Maria se învinuiește constant pentru orice greșeală, chiar dacă este ceva minor, și se consideră "proastă" sau "incompetentă".
 • Își neglijează propria sănătate și nu acordă atenție propriilor nevoi fizice, metale, emoționale și spirituale. Elena sare peste mese, nu merge la controale medicale și evită să-și ia timp pentru relaxare și odihnă adecvată.
 • Căută validare în exterior în loc de interior și depind într-un procent de peste 80-90% de aprecierea și validarea celorlalți pentru a se simți bine în legătură cu ele însele. Camelia își schimbă constant aspectul și comportamentul pentru a fi pe placul celorlalți, deși știe că e imposibil să mulțumească pe toată lumea.
 • Evită să-și exprime verbalizarea opiniilor și se se tem să își exprime părerile, de teamă că vor fi respinse, abandonate sau judecate. Andreea nu își exprimă niciodată părerile în ședințele de la muncă, deși are idei valoroase. Iar Iulia a fost suferit o operație la tiroidă pentru că ținea toate emoțiile negative în ea.
 • Nu sunt independente din punct de vedere financiar, nu au curajul de a-și asuma această independență și pot rămâne în situații nesatisfăcătoare din cauza dependenței financiare. Raluca rămâne într-un loc de muncă toxic pentru că se teme că nu va găsi altul și nu va putea să se întrețină
 • Se compară cu alții/altele și se simt inferioare, mai puțin inteligente/frumoase. Cristina se uită la pozele prietenilor ei pe rețelele sociale și se simte mereu mai puțin atrăgătoare sau de succes.
 • Evită exercițiile de autocunoaștere, fug de introspecție ca să nu se confrunte cu propriile sentimente și traume.Gabriela a refuzat să intre în Transformation Academy și să discute despre trecutul ei dureros, chiar dacă acesta îi afecta prezentul, până în ziua în care a fost diagnosticată cu o boală autoimună.

Continuă să citești…Să intrăm și mai în profunzime…Relațiile tale actuale…sunt oglinda identității tale subconștiente.

Iar dacă tu ți-ai pierdut simțul identității și nu mai știi cine ești…poți trăi următoarele situații de viață:

 • Nu te valorizezi suficient și poate simți că nu meriți dragostea sau respectul partenerului tău de cuplu. Ce se întâmplă cu tine? Accepți comportamente abuzive în mod constant (abuzuri verbale, abuzuri fizice, etc.) pentru că tu nu crezi în sufletul tău că nu meriți un bărbat mai bun, cum credea Mira despre ea, deși este o femeie de excepție.
 • Stai într-o relație bazată pe o dependență emoțională de partener, așteptând în mod eronat de la el să-ți dea validare, fericire, împlinire. De aceea deseori te simți pierdută sau fără scop atunci când ești singură. Iar cel mai grav este să nu poți să stai cu tine nici măcar 5-10 minute, cum i se întâmpla Magdei.
 • Ai un grad ridicat de toleranță la comportamente toxice în relația de cuplu. Nu ai curajul să stabilești limite sănătoase sau le permiți ușor altora să le încalce. Spre exemplu, partenerul de viață al Paulei o insulta zilnic, însă ea îi găsea mereu scuze pentru comportamentul lui.
 • Trăiești în suflet o stare constantă de nesiguranță. Este cazul Mirabelei care se compara des cu fostele partenerului de cuplu, deși acesta o alesese pe ea. Își verifica constant cum arată în oglindă, temându-se că partenerul ar putea fi sedus de cineva mai atrăgător sau îi verifica în mod constant mesajele pentru a-l prinde cum flirtează cu alte femei.
 • Faci diverse compromisuri. Alegi să-ți sacrifici propriile nevoi sau dorințe pentru a-i face zilnic pe plac partenerului. Olga a renunțat la un hobby-ul ei de a picta de teamă că acesta ar putea amenința relația și s-a pierdut pe ea.

 • Eviți conflictele, în loc să ai curajul de a aborda ceea ce te deranjează la partener. Sau mai grav, le ascunzi sau le eviți. Olimpia alegea în mod constnt să nu discute cu partenerul de cuplu despre problemele lor financiare, chiar dacă era îngrijorată, până în ziua în care a ajuns să declare că este în faliment personal.
 • Cultivi inconștient diverse frici. Cele mai des întâlnite sunt frica de abandon și frica de a rămâne singură. Maia se temea constant că va fi părăsită de partener și devenea anxioasă ori de câte ori acesta își petrece timpul fără ea.
 • Practici cu brio autosabotarea. Multe cliente credeau că ele nu merită fericirea și începeau certuri inutile sau își acuzau partenerul fără motive reale.
 • Îți neglijezi propriile nevoi și te ocupi constant de nevoile altora. Cel mai bun exemplu este dat de Daria care nu se ocupa de sănătatea sa și muncea până cădea jos.
 • Eviți intimitatea și te temi să te deschizi complet în fața partenerului din cauza rănilor tale din trecut. Spre exemplu, Mara a evitat 10 ani discuțiile profunde cu partenerul de cuplu și nu i-a împărtășit faptul că a suferit un abuz sexual în copilărie.

Acum să trecem la un alt domeniu important de viață- Bogăția/Prosperitatea. 

Continuă să citești…

Bogăția este dreptul tău natural. Știai că Universul își reflectă mereu cine ești tu când vine vorba de bogăție, nu ce îți dorești? Desigur, multe femei se confruntă cu provocări interne și externe atunci când vine vorba de a-și valora munca și de a-și revendica bogăția. 

 • Nu vrei să renunți la convingeri mentale limitative. Iată câteva exemple: Credința că "nu merit" sau "bogăția este pentru alții" le împiedică să aspire la mai mult. Am aici exemplul unei cliente antreprenoare care nu avea curajul să-și mărească tarifele, deși serviciile ei sunt la mare căutare.
 • Ești supusă la multiple presiuni culturale. Încă mai sunt familii în care femeile sunt încurajate de mici să fie în spatele bărbaților și să nu aspiră la succes financiar. Anda a evitat 15 ani să-și deschidă propria afacere deoarece soțul ei credea că ar trebui să se concentreze mai mult pe îngrijirea casei, a copiilor și a lui.
 • Îți reactivezi teama de respingere când te gândeti la bogăție. Multe femei au credința limitativă că dacă devin bogate, vor fi respinse de cei dragi, de prieteni sau comunitate.
 • Eviți să-ți evaluezi corect munca ta.  Multe femei nu-și dau seama cât de valoroasă este munca lor și astfel, oferă servicii sau produse la un preț redus. Spre exemplu, Monica, care lucrează în domeniul de consultanță oferea multe ore de consultanță gratuită, deoarece credea că nu are suficientă experiență.
 • Nu te educi suficient din punct de vedere financiar. Fără cunoștințele necesare despre finanțe și investiții, unele femei evită să se aventureze pe teritoriul bogăției. Aici am cazul unei cliente foarte bogate care nu-și investea economiile sale de-o viață, deoarece nu înțelegea piața de capital.

 • Îți e frică de critică. Unele femei au teama că, dacă cer bani pentru munca lor, vor fi criticate sau considerate lacome. Am întâlnit o scriitoare care oferea cărțile sale în mod gratuit, deoarece se temea de critici.
 • Unele femei se tem că bogăția le-ar putea face o țintă pentru bărbați și de aceea își fac constant multe griji legate de securitate.
 • Te sacrifici pe tine. Ai convingerea că e musai să pui pe primul loc nevoile altora în detrimentul propriilor dorințe, vise și aspirații. Spre exemplu, poți renunța la o oportunitate de afaceri pentru a sta cât mai mult timp acasă cu copiii și soțul, chiar dacă familia nu este în dificultate financiară iar tu ești capabilă să gestionezi și treburi casnice și afacerea propusă.
 • Îți hrănești teama de eșec. Lași ca frica de a nu reuși ce ți-ai propus să te conducă, ceea ce te împiedică să-ții asumi anumite riscuri. Poți avea o super idee pentru o afacere, însă nu o începi pentru că te temi de un eventual eșec.
 • Te autosabotezi când vine vorba de bani. Cheltui mulți bani în mod impulsiv în loc să înveți cum să-ți economisești bani sau chiar să-i investești.

În ce stadiu te afli acum cu cariera ta profesională? Ești mulțumită cu cariera ta în această etapă a vieții tale? Simți oare nevoia de o reinventare la locul actual de muncă pentru a fi promovată?Sau vrei să schimbi complet domeniul și să te concentrezi pe construirea unei noi cariere, cea pe care ți-ai dorit-o mereu?

Continuă să citești…

Clientele  mele care se pierduseră pe sine și propriul potențial în hățișul corporațiilor, care nu știau cum să-și valorizeze abilitățile și/sau experiența profesională, sau aveau o percepție distorsionată asupra propriului potențial făceau următoarele greșeli destul de grave. Te regăsești și tu în vreuna dintre situații prezentate mai jos?

 • Îți lipsește curajul de a-ți promova singură realizările profesionale. Spre exemplu, Oana s-a implicat foarte mult și a muncit multe ore extra pentru a finaliza un proiect important pentru corporația la care lucra. Unde greșea? Ezita să-și asume meritele și insista cu șefii ei să atribuie succesul echipei, deși ea a dus tot greul pe umerii ei.
 • Eviți oportunitățile de leadership care vin spre tine. Adică, Rodica refuza în mod constant o poziție de conducere într-o corporație, deoarece ea credea eronat despre sine că nu are suficiente cunoștințe sau experiență.
 • Amâni să înveți cum să-ți negociezi salariul. O greșeală pe care o întâlnesc deseori la femei este în timpul interviului de angajare acceptă prima ofertă salarială fără a negocia, din cauza diferitelor temeri nejustificate ( că vor părea pretențioase, că nu vor fi acceptate pe acel job, că nu merită atâția bani, că nu au experiență, că au Sindromul Impostorului, etc.).
 • Din nou  frica de critică. Multe femei ezită, din cauza lipsei de încredere în sine, să ceară feedback sau se tem că nu se ridică la nivelul așteptărilor, chiar dacă sunt performante la locul de muncă.
 • Nu îți faci o rețea solidă de networking. În loc să fii încântată maxim și să mergi la cât mai multe evenimente profesionale de networking în domeniul tău de activitate, tu fugi de ele pentru că te simți ca o "impostoare" printre colegii tăi.

 • Ai tendința de a alege sarcini mai puțină vizibilitate în corpoație. Adică faptul că ai o imagine de sine negativă te împinge să lucrezi mai mult în spatele scenei în loc să te expui în centrul atenției, deoarece crezi că nu ești capabilă, că altcineva poate face mai bine decât bine totul, că nu ești la înălțime.
 • Muncești prea mult peste program și crezi despre tine că nu-ții îndeplinești sarcinile suficient de bine, că nu te poți concentra, că nu știi cum să te organizezi mai bine.
 • Eviți conflictele de la locul de muncă. Îți lipsește curajul de a-ți exprima opiniile sau nemulțumirile la locul de muncă de teamă că va fi văzută ca fiind prea agresivă sau dificilă.
 • Practici autosabotarea. Poți renunța la diverse oportunități din cauza unui sentiment de nevrednicie sau a temerii de eșec.
 • Te compari constant cu colegii de muncă, crezând că aceștia sunt mereu mai buni, mai inteligenți, mai talentați sau mai pregătiți.
Este important ca să înveți să-ți recunoasci valoarea și să lucrezi conștient la creșterea stimei de sine, a încrederii în sine, a respectului de sine și a iubirii de sine.

Acum să ajungem la un domeniu de viață preferat de mine- cel de antreprenoriat. Am devenit antreprenor la 25 de ani și activez în domeniul afacerilor de peste 20 de ani.Dacă joci ca mine rolul de antreprenoare în același timp cu cel de mamă, soție, coach, prietenă, fiică etc…, ce relație ai cu afacerea ta acum? Simți că ești copleșită de atâtea responsabilități?

Continuă să citești…

Am constatat cu durere în suflet că femeile care sunt în același timp mame, soții și antreprenoare se confruntă și ele cu o serie de provocări unice. Iată câteva exemple:

 • Își lipsește echilibrul dintre muncă și viața personală. Multe cliente se luptau să-și împartă timpul prețios între afaceri, îngrijirea copiilor și relația cu soțul.
 • Simți des sentimentul de vinovăție, pentru că te concentrezi prea mult pe afacere și neglijezi familia sau pe tine sau viceversa. Spre exemplu, Maria are o întâlnire de afaceri la ora 5, însă fiul ei Raul are un meci de fotbal la aceeași oră. Iar Ioana rămâne peste program la birou și ratează cina în familie.
 • Te lovești de percepții eronate ale celor din societate față de o femeie care este antreprenor în același timp cu a fi și mamă. Sunt persoane care presupun greșit că o femeie nu poate fi o antreprenoare de succes dacă are și responsabilități familiale. Un potențial investitor îi spune Anei că nu crede că poate gestiona o afacere în creștere având doi copii mici.
 • Ai provocări cu timpul care e limitat. Multe cliente care sunt antreprenoare mi se confesează că găsirea timpului pentru a se ocupa de toate responsabilitățile poate fi o provocare pentru ele. Spre exemplu, Camelia trebuia să termine un proiect vital pentru afacerea sa, însă în același timp avea nevoie să pregătească prânzul pentru copii și să se ocupe de treburile casei.
 • Stresul zilnic te poate conduce la BURNOUT- pierderea totală a energiei corpului. Jonglarea cu toate aceste responsabilități poate fi stresantă, iar stresul acumulat poate duce la burnout. Spre exemplu, Elena se simțea copleșită de termenele limită și de programul copiilor ei de la școală. Iar Adina a intrat în spital după un burnout sever deoarece nu avea puterea să spună NU vampirilor energetici și să-și seteze granițe sănătoase.

 • Ai provocări în găsirea unui sprijin adecvat. A avea o rețea de sprijin, cum ar fi îngrijirea copiilor sau ajutor în gospodărie, poate fi esențial, însă destul de dificil. Spre exemplu, Larisa a căutat luni de zile la rând până a găsit o bonă de încredere pentru a se putea concentra pe afacerea sa online.
 • Poți întâlni prejudecăți de gen dacă aplici pentru finanțarea afacerii tale. Destule cliente au întâmpinat dificultăți în a obține finanțare din cauza prejudecăților legate de gen. De exemplu, Cristina a prezintat un plan de afaceri solid băncii, însă a fost refuzată în mod nejustificat câțiva ani.
 • Simți că e necesar să te dovedești mai mult decât bărbații în mediul de afaceri. Aici totul ține de autopercepție și de încrederea în sine. Simona când a venit să lucreze cu mine simțea că e nevoită să muncească de două ori mai mult pentru a fi luată în serios ca antreprenoare.
 • Te temi de concurență. Concurența în afaceri poate fi intensă, știm cu toții însă femeile pot fi percepute în mod incorect ca fiind mai puțin competitive. Oana a descoperit că un client a ales un concurent masculin, deși oferta ei era mai bună și mai avantajoasă.
 • Simți presiunea de a alege între a avansa în carieră și a-ți extinde familia. Luci îți dorea să-și extindă afacerea în domeniul network marketing când ne-am cunoscut, însă se gândea și la a avea un al treilea copil, în același timp.

Am ajuns la cel mai important domeniu de viață- Sănătatea. 

Pentru mine, sănătatea este atât un domeniu vital cât și o valoare personală fundamentală, care este de mulți ani pe primul loc.

Cum stai cu sănătatea? Știi cum să te pui pe primul loc în viața ta?Ai puterea să spui NU distractorilor care îți distrug vitalitatea, energia și sănătatea? Continuă să citești…

Neglijarea nevoilor personale, nerespectarea propriului corp, a necesităților emoționale, a sănătății mentale, pot avea consecințe serioase asupra sănătății. Iată câteva consecințe grave pe care le putem trăi, dacă nu ne prioritizăm starea noastră de sănătate:

 • Stres cronic și anxietate. Neglijarea timpului de relaxare poate conduce la stres crescut și anxietate. Multe femei care lucrează constant fără pauze dezvoltă simptome de anxietate.
 • Depresie. Lipsa autocunoașterii și faptul că nu îți iei timp să reflectezi asupra propriilor sentimente pot amplifica simptomele depresive. Dacă nu-ți rezervi timp pentru pasiunile tale, ajungi să simți că viața ta nu mai are vreun sens.
 • Probleme grave de somn. Stresul și anxietatea pot afecta calitatea somnului. Datorită modului de construcție a creierului emoțional al nostru, dacă noi femeile avem griji, preocupări constante în mintea noastră, ajungem extrem de ușor la insomnie.
 • Probleme cardiovasculare. Stresul cronic și un stil de viață destul de sedentar pot crește riscul de afecțiuni cardiace. Dacă nu ne acordăm timp pentru exerciții fizice putem avea tensiune arterială crescută.
 • Scăderea imunității. Lipsa odihnei și alimentația nesănătoasă ne pot slăbi sistemul imunitar. Dacă mâncăm în grabă variate alimente procesate putem să devenim mult mai susceptibile la infecții.

 • Dificultăți de concentrare. Neglijarea sănătății mentale ne poate conduce la scăderea capacității cognitive. Astfel, dacă nu te odihnești suficient, s-ar putea să ai dificultăți în a-ți aminti lucruri sau a lua decizii.
 • Dureri musculare și articulare. Lipsa mișcării și a exercițiilor fizice pot duce la rigiditate și dureri. Dacă stai prea mult timp la birou fără pauze poți dobândi dureri de spate. Personal am trecut prin această situație în timpul pandemiei, când am stat ore întregi pe Zoom, la birou, fără pauze.
 • Probleme de greutate. Ignorarea semnalelor corpului și alimentația neregulată pot duce la probleme de greutate.
 • Probleme hormonale. Stresul cronic poate deregla echilibrul hormonal.
 • Izolare socială. Ignorarea nevoilor emoționale poate duce la retragerea din viața socială. Dacă nu ne acordăm timp pentru relații și interacțiuni sociale autentice, satisfăcătoare, putem simți singurătate și izolare.
Deci, este esențial să acordăm atenție nevoilor noastre fizice, mentale, emoționale, spirituale, pentru a ne menține sănătatea și bunăstarea.

Iată ce am descoperit după 12 ani de lucru intensiv cu oamenii în programe transformaționale de coaching la nivel de identitate.

Dacă îți dorești cu adevărat să trăiești viața ta, trebuie să ai curajul de a renunța la ceea ce nu te face fericit și împlinit. E esențial să îndrăznești să riști și să schimbi ceva în tine, la nivel subconștient, să înțelegi că totul depinde de tine. Numai tu poți face alegerile care îți vor aduce fericirea. Crede-mă, meriți mult mai mult...

Dacă vrei să descoperi că ești mai puternică decât ai crezut vreodată, că poți fi ambițioasă și determinată, că depinde doar de tine să-ți controlezi gândurile, emoțiile și temerile...

Dacă vrei să înțelegi că viața ta este în mâinile tale și că schimbarea depinde exclusiv de tine, că nu ești responsabilă decât de propria ta fericire și că alegerile celorlalți nu îți aparțin...

Dacă ești pregătită să înveți să te iubești necondiționat, să te accepți cu bune și cu rele, cu alegerile tale...

Să înveți cum să ai încredere în tine, să te respecți, să te apreciezi, să te valorizezi, să nu te mai judeci și să te pui pe primul loc în viața ta...

Există o METODĂ EXCEPȚIONALĂ pe care am dezvoltat-o în 2012, după ce am aplicat-o în propria mea viață cu rezultate uimitoare. Aceasta se bazează pe o lege fundamentală a Universului: Legea Rezonanței.

Legea spune așa: Universul îți va reflecta mereu identitatea ta reală, CINE EȘTI TU CU ADEVĂRAT ÎN ACEL MOMENT!

Tony Robbins spunea, „Cea mai puternică forță din Univers este ființa umană care trăiește aliniată cu identitatea sa“. Și are dreptate! Te vei convinge singură!

Aplicând în viața TA metoda mea EXCEPȚIONALĂ vei avea următoarele beneficii:

 • Ai o conștientizare profundă a Sinelui tău autentic, divin
 • Obții claritate asupra Pașaportului Identității Personale (valori personale, principii de viață, nevoi, granițe personale, dorințe, vise, țeluri)
 • Te aliniezi cu misiunea personală (De ce-ul tău) și cu viziunea vieții tale
 • Te poziționezi pe primul loc în rutina ta zilnică, dându-ți atenție, timp și energie ȚIE, fără a te mai simți vinovată
 • Te focusezi pe menținerea unei mentalități pozitive înspre manifestarea conștientă a tuturor dorințelor, viselor, țelurilor
 • Îți dezvolți la maxim reziliența, adică abilitatea de a face față, într-o manieră sănătoasă schimbărilor și obstacolelor
 • Devii o persoană mai blândă cu tine și cu cei din jur, fără să-ți mai hrănești criticul interior care te distruge
 • Descoperi ce este cu adevărat important pentru tine, te cunoști mai bine pe tine și îți înveți cum să-ți rezolvi singură conflictele interne aplicând instrumentele din Transformation Academy
 • Îți re-cadrezi povestea vieții tale pentru a trăi dintr-o identitatea personală sănătoasă, puternică
 • Stima de sine, încrederea în sine, respectul de sine, aprobarea de sine, acceptarea de sine, iubirea de sine cresc la cote neatinse de tine vreodată înainte de aplicarea Metodei Transformării Identității Subconștiente
 • Îți dai voie să fii TU :) Chiar dacă viziunea și nevoile tale sunt total diferite de ale celor din jurul tău și uneori ai fost privită cu scepticism. Până la urmă, nimeni nu este în papucii tai, iar la final, tot ce contează este dacă ai fost fericită și bucuroasă cum ți-ai trăit viața ta
 • Te disciplinezi și îți gestionezi timpul mult mai bine
 • Ai acces la puterea ta personală, îți asumi 100% deciziile luate și nu mai ai regrete, deoarece iei deciziile din esența identității tale, din cine ești tu cu adevărat
 • Îți trăiești viața cu autenticitate, integritate personală și o acceptare radicală a identității tale
 • Te desparți de convingerile limitative care nu-ți mai sunt necesare
 • Îți redescoperi vocea interioară pentru a trăi mereu dintr-o stare de echilibru emoțional pentru că, dacă TU ești bine cu tine, poți fi bine și cu alții
 • Dezvolți relații autentice și armonioase cu ceilalți
 • Îți reduci și schimbi cu ușurință comportamentele și obiceiurile nedorite pentru că ai instrumentele necesare la îndemână
 • Îți trăiești viața ta cu bucurie, împlinire și pasiune
 • Înveți noi strategii pentru a fi TU în controlul minții tale și nu invers
 • Ai curajul de a merge mai departe cu capul sus, indiferent de eșecuri, provocări și schimbări

UITE CARE E ADEVĂRUL...

Poți avea toate aceste beneficii și mult mai multe, DOAR dacă urmezi exact pașii pe care îi găsești mai jos, citind în continuare…

Poți să-ți reprogramezi Identitatea Subconștientă și să scapi de coșmarul vieții tale, DOAR dacă înveți să intri zilnic pe frecvența de abundență a Universului, cu METODA EXCEPȚIONALă despre care vreau să-ți vorbesc. 

Adevărul este următorul…când ești în armonie cu TINE, ai încredere în tine și în potențialul tău, ești pe primul loc în viața ta și ai focus pe creșterea nivelului tău de conștiință, reușești să te valorizezi mai bine, să te vinzi mai bine și să faci atâția bani cât vrei tu, astfel încât nu mai trăiești lipsuri niciodată.

Vestea bună pentru tine este că și TU POȚI avea acces la reprogramarea minții tale subconștiente pentru a avea succesul profesional dorit, bogăție materială, împlinire în relația de cuplu și în familie. Urmărește cu atenție cei 9 pași pe care să-i faci pentru transformarea SINELUI din interior către exterior, fără a mai pierde energie, timp și bani.

Viața este o călătorie extraordinară, plină de oportunități de creștere, schimbare și descoperire de sine. Toți trecem printr-o serie de experiențe care ne modelează, ne provoacă și, în cele din urmă, ne oferă posibilitatea de a ne transforma în cele mai bune versiuni ale a ceea ce putem fi.

Transformarea de sine prin reprogramarea Identității  Subconștiente este un proces profund care implică efectuarea unor schimbări INTENȚIONATE în gândurile, convingerile, comportamentele și mentalitatea generală. Aceste schimbări duc la creșterea personală, la împlinire, la bogăție și la realizarea adevăratului nostru potențial.

CINE SUNT EU

și de ce ar fi benefic pentru tine să dai importanță Metodei mele de Reprogramare a Identității Subconștiente?

“Taci din gură că ești mică…

Nu tot ce zboară se mănâncă…

Trebuie să muncești din greu ca să ai bani…

Nu ești suficient de bună, sunt alții mai buni ca tine…

Nu meriți să fii iubită…pentru că nu ești perfectă…

Nu ai voie să greșești…

E bine să fii sărac, dar curat..”

Aceste convingeri limitative le-am primit eu în copilărie din partea diferitelor persoane care făceau parte din mediul meu. Clar, am făcut o selecție din tot ce am primit în copilărie. Însă am lăsat câteva extrem de dure ca să știi din ce mediu am plecat în această viață.

Țin minte că aveam 4-5 ani când i-am spus mamei că eu voi vorbi în fața publicului și că am venit aici, pe Pământ, ca să fiu înțeleaptă. Aveam de atunci, cum au toți copiii, acces direct la Divinitate și la potențialul meu cu care am fost trimisă aici. Doar că…mulți dintre aceia care erau în jurul meu își pierduseră această conexiune cu Divinitatea și s-au străduit maxim să mă bage în anumite limite, pentru liniștea lor. 

NU AU REUȘIT! Vei vedea de ce citind în continuare povestea mea…

Pentru că eu, de mică, mi-am pus întrebări legate de cine sunt eu cu adevărat, de ce am venit pe Pământ, care sunt darurile mele, ce vreau să fac cu viața mea, ce e bine pentru mine și ce nu, etc. Acum știu că erau întrebări de conștientizare, menite să mă pună în contact cu mine, cu esența identității mele ca să devin cea mai bună versiune a mea.

Ce am făcut? M-am cufundat în studiu. Am învățat să fiu cea mai bună din liceu (chiar am fost șefă de promoție la Liceul Pedagogic Matei Basarab din Slobozia și am fost olimpică națională la psihologie în clasa a-X-a). Am intrat în primii 10 la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din București. Am făcut un Master în Comunicare și Opinie Publică în România și Italia unde am studiat impactul televiziunii asupra creierului uman. Iar într-un final, cu multă suferință, un Doctorat în Psihologie Socială, unde am făcut o cercetare științifică cross-culturală între România și Belgia. 

Le-am făcut pe toate ca să dovedesc că sunt cea mai bună și că merit să fiu iubită.

Partea tristă a fost că…după finalizarea doctoratului, după 12 ani de muncă intensă și studiu, eu nu mai visam. Mă pierdusem complet pe mine. A doua oară. Credeam eronat că titlul de doctor îmi va deschide toate ușile în carieră. Din contră, am început să fiu invidiată de colegii de facultate când am vrut să devin profesor universitar, și încet-încet îndepărtată sau ținută la distanță pentru că… eram cea mai bună.

Înainte de asta, când am început să lucrez în timpul facultății (am avut doar 3 joburi, în care am stat în primul job 3 ani, în al doilea 1 an și în ultimul 3 luni), m-am lovit de așa numitul “tavan de sticlă“. Adică “doar până aici poți să urci”  mi se comunica în mod repetat. Mi-am dat demisia din toate cele 3 joburi și la 25 de ani am luat cea mai bună decizie din viața mea- Să fiu pe cont propriu și așa mi-am înființat propria mea companie în 2002. Și de aici am început drumul către strălucire. 

Să nu omit încă un aspect important. Nu ți-am spus când m-am pierdut pe mine prima oară. Pentru că nu știam cine sunt și nu m-a învățat nimeni cum să fiu în armonie cu mine, m-am mărit la aproape 20 de ani crezând că așa voi fi fericită și împlinită pentru că așa era cerința societății. Greșit. Am trăit pe bune 7 ani coșmarul vieții mele.

Am divorțat la 27 de ani, după ce am conștientizat că NU un bărbat mă face fericită sau o familie (deși îmi doream o familie). Ci doar EU sunt singura responsabilă de viața mea și de fericirea mea. Sunt o femeie binecuvântată pentru că mi-am dat seama la momentul oportun că nu poți schimba pe altul, ci doar pe tine. 

Am trăit 3 ani cu stigmatul de a fi o femeie divorțată, cu etichete de tipul “ce-o să zică lumea că ești divorțată, nu o să te mai ia nimeni etc.”. Și în acești 3 ani mi-am dat voie să fac tot ceea ce mi-a trecut prin cap. La propriu.

Și astfel, am ales să-mi trăiesc viața după regulile mele, după principiile mele și după nevoile mele. Fără să mă mai simt vinovată, disperată sau frustrată.

Iar în momentul cel mai profund transformator din viața mea…când eram sub nivelul mării…împrăștiată în mii de bucăți…după ce am trecut prin Noaptea Întunecată a Sufletului (când mi-au trecut prin cap și gândul de a mă despărți de această lume)…am înțeles și acceptat în sinea mea…că EU POT să-mi reprogramez identitatea subconștientă și să-mi îndeplinesc orice dorință, vis, țel, tot ce îmi propun cu mintea mea.

M-am recăsătorit cu un bărbat ales după propriile criterii și valori, la 30 de ani am devenit mama lui Filip (pe care l-am născut natural luând cea mai bună decizie pentru el și pentru mine, iar acum sunt o promotoare a nașterii naturale) și a lui Matei (care a venit la pachet cu soțul meu actual, Alin Ghizășan). Avem o familie extinsă minunată și specială, care acum 3 ani s-a întregit cu câinele nostru rasa Vizsla Maghiară, Joy.

Eu sunt Mihaela Stroe

Creatoarea Metodei de Reprogramare a Identității Subconstiente si “Transformation Academy”

De ce mi-am dorit să creez un program transformational de coaching la nivel de identitate? 

Să ieși la suprafață din oceanul suferinței.

Să-ți reprogramezi identitatea subconștientă.

Poate te întrebi cum am ajuns sa creez programe transformaționale de coaching la nivel de identitate. Să o iau cronologic. Atunci când m-am pierdut pe mine prima dată, înainte de a divorța la 27 ani, am trăit o experiență de viață traumatizantă (am fost la limita dintre viață și moarte, pe bune) și ca urmare a loviturii primite în cap, mi-am pierdut identitatea și nu am știu cine sunt 2 luni.

Am fost nevoită să lucrez intens cu mine ca să mă regăsesc, ca să mă redescopăr și ca să mă reinventez. Multe conștientizări faine am trăit în acea perioadă. 

Și am continuat să mă caut pe mine. Până în anul 2009 când am participat la un training experiențial și transformator cu Robert Dilts și soția sa, Deborah Bacon-Dilts, cu tema- Coaching la Nivelul Identității, organizat de mentorul meu în domeniul NLP-ului (Programare Neuro-Lingvistică) Daniel Bichiș. 

Întâlnirea cu Robert Dilts m-a transformat complet. Pentru că într-una din zile, Robert ne-a dat să facem un exercițiu. Ne-a pus să scoatem o foaie de hârtie și să scriem sus întrebarea- “Cine sunt eu?” 

Și sub ea să scriem ce simțim noi. Pe moment, m-am blocat. Nu știam ce să scriu despre mine, deși lucram constant la îmbunătățirea mea. Și Robert a zis- “dacă nu vă vin cuvinte momentan, desenați cine sunteți“. Și atunci mi s-a aprins beculețul și am desenat o Pasăre Phoenix care renaște din propria cenușă.

Ce mi-am dorit pentru viața mea? 

Să fiu mereu ca o Pasăre Phoenix. 

Vechii greci și egipteni au descris-o ca fiind o creatură magnifică, un simbol al reînnoirii și al renașterii. 

Pentru mine, Pasărea Phoenix este simbolul TRANSFORMĂRII CONTINUE.

Așa sunt și eu pentru clienți mei. Sunt cea care îi îndrumă pe calea renașterii din propria cenușă, pentru că dacă eu am reușit să mă reinventez și să mă transform într-o versiune mai bună, și ei vor reuși, aplicând pas cu pas Metoda mele de Reprogramare a Identității Subconștiente.

De ce am creat Transformation Academy?

Pentru că transformarea de sine trece dincolo de coaching, de mentorat, de învățare. Ea include Nivelul Identității care ține de Viziunea personală, Misiunea personală și Conexiunea cu Spirit Divin pe care toți îl avem în noi.

Sunt un ghid blând și iubitor care susține o altă ființă să se transforme din interior către exterior, susținând-o cu iubire și căldură să scoată la iveală tot ce are mai bun. 

Iar orice “transformator” îi “deșteaptă” pe ceilalți prin propria integritate și congruență cu Sinele Divin, fiind în deplin contact cu propria sa viziune de viață, misiune personală, valori personale și principii de viață. 

CINE SUNT?

Viziunea mea în această viață:

Doresc să fiu un clopoțel de trezire pentru femei și să folosesc darurile mele divine pentru Trezirea Spiritului și pentru transformarea convingerilor mentale limitative, doctrinelor greșite și blocajelor emoționale, astfel încât ei să-și trăiască potențialul în armonie, bogăție și sănătate deplină.

Misiunea mea în această viață:

Educ, motivez și inspir femeile care VOR să fie pe primul loc în viața lor.

Valorile mele în această viață:

Sănătate

Libertate

Familie/Comunitate

Excelență

Contribuție

Principiile mele non-negociabile în această viață:

1. Viața este frumoasă și merită trăită în fiecare secundă!

2. Lucrurile “trebuie” făcute până la capăt!

3. Sunt așa cum sunt EU!

4. Disciplina personală îmi dă libertate!

5. Întotdeauna ofer dragoste, pentru că sunt capabilă să iubesc!

6. Sunt simplă în vorbe și eleganta în atitudine!

7. Trăiesc autentic în acord cu valorile personale, credințele interioare și principiile mele de viață!

SUNT o femeie TREAZĂ și CONȘTIENTĂ.

Tot ceea ce contează e CONȘTIINTA mea, la ce nivel sunt pe scala conștiinței lui David R. Hawkins și cât de mult mă focusez pe înflorirea ei.

Eu controlez mintea mea, gândurile și emoțiile mele. 

Am conștientizat următoarele: cine îmi controlează emoțiile, îmi controlează viața.

EU SUNT STĂPÂNA VIEȚII mele.

Mă iubesc, mă accept și ma aprob așa cum SUNT!

Ziua în care am conștientizat că singurul om care mă poate salva sunt EU însămi…este ziua în care am început să trăiesc cu adevărat. 

Când am înțeles că eu sunt PROPRIA MEA EROINĂ în povestea vieții mele, am deschis larg ușa potențialului cu care m-a înzestrat Dumnezeu. 

Și poate te întrebi ce rezultate concrete am obținut până în prezent, trăindu-mi viața după propriile reguli și principii?

 • Sunt antreprenor de la 25 de ani. 

 • Am scris 3 cărți: În Armonie cu Mine!, Fii pe primul loc în viața ta! Ghid practic de Autocunoaștere, Curajul de a mă iubi- Călătoria de la “sufăr, deci exist” la “mă bucur, deci exist” (în curs de apariție)

 • Am creat un Caiet de Lucru pentru creșterea de 10 ori a performanței personale, care conține 50 exerciții de conștientizare

 • Am creat mai multe audiobook-uri: În Armonie cu Mine!, Momente de Luciditate- 7 pași simpli pentru armonie interioară, 10 Criterii pentru a fi pe primul loc în viața ta, etc.

 • Antrenez de peste 12 ani clienții de business și life coaching prin Programul "Transformă-ți viața în 90 zile! Focus pe performanță personală” (rebranduit Transformation Academy din Noiembrie 2023)

 • Din 2017 folosesc Tehnologia bazată pe Fizica Cuantică TimeWaver pentru ghidarea clienților mei în programele de transformare să-și descopere rapid blocajele emoționale și convingerile limitative.

 • Sunt Lector la Academia Internațională TimeWaver, predând la nivel mondial metoda mea de lucru cu clienții de business.

 • Sunt trainer internațional, am predat până acum în țări precum Olanda, Portugalia, Belgia, Polonia, Republica Moldova, etc.

 • Sunt speaker motivațional de peste 21 de ani, am participat la numeroase conferințe de business în țară și la nivel internațional.

 • Sunt profiler și coach pentru înaltă performanță, așa cum am visat. Mă consider extrem de norocoasă pentru că l-am avut ca mentor timp de 20 ani pe Joe Navarro, fost agent FBI, recunoscut ca fiind cel mai bun criminal profiler din ultimii 100 de ani ai FBI-ului și unul dintre fondatorii Departamentului de Analiză Comportamentală din FBI.

 • Sunt mama nr. 1 pentru Filip, mama nr. 2 pentru Matei și mama lui Joy, câinele nostru.

 • Sunt de peste 16 ani soția lui Alin Ghizășan.

 • Am strâns în jurul meu o comunitate de peste 300.000 oameni care mă urmăresc pe toate canalele de social media existente și pe email.

 • Sunt invitată deseori la emisiuni TV, la podcasturi să vorbesc despre Metoda mea de lucru și expertiza mea.

 • Am lucrat în training cu mii de oameni.

 • Am transformat viețile tuturor clienților mei de business.

 • Am inspirat milioane de oameni prin toate aparițiile mele în conferințe, workshopuri, tabere etc.

 • Trăiesc zi de zi viața armonioasă, autentică și împlinită pe care mi-am dorit-o, fiind aliniată cu valorile mele, nevoile mele, regulile mele, principiile mele non-negociabile, visele mele.

Ți-am împărtășit toate acestea ca să știi că în această viață…

TOTUL DEPINDE DOAR DE TINE!

Cum am reușit să-mi aduc această credință constructivă în conștiință? Eu am trecut singură printr-un Proces de Transformare și de Reprogramare a Identității  mele Subconștiente și știu că a funcționat pentru mine. 

Dacă a funcționat pentru mine, funcționează și pentru tine, pentru că și eu și tu avem acces la aceeași Sursă Divină.

Și ACUM doresc să împărtășesc acești 9 PAȘI cu tine, ca să ai acces la STRĂLUCIRE în toate aspectele vieții tale…să ai acces la cariera dorită de tine, la o afacere profitabilă, la o relație de cuplu autentică, la bogăția pe care o meriți și la o sănătate radiantă. 

Iată ce PLAN DE ACȚIUNE am pentru tine, testat 12 ani la rând cu clienții, ca să-ti TRANSFORMI viața, devenind cea mai bună VERSIUNE A TA!

Călătoria de la SUFERINȚĂ la BUCURIE, pentru reprogramarea identității subconștiente, fără să mai pierzi ENERGIE, BANI și TIMP, începe cu primul pas.

PASUL 1 – Câștigă-ți sau Recâștigă-ți Încrederea în Sine

Femeile care NU au încredere în sine sunt mereu lipsite de energie și timp, cred că nu sunt suficient de bune și se luptă să-și dovedească valoarea în fața altora pentru că le lipsește acut sentimentul de siguranță interioară- "VREAU! POT! MERIT!".

De aceea sunt constant frustrate, agitate, nefericite, fac totul după cum bate vântul. Și mai grav, își reprimă emoțiile dureroase și nu au curajul să țină cont de ceea ce vrea sufletul lor.

Consecința? Au credințe mentale care le limitează potențialul, NU sunt pe primul loc în viața lor, acumulează eșec după eșec, frustrări, nemulțumiri, simt că viața trece pe lângă ele, au obiective neclare sau nu au deloc vise, țeluriÎnsă există o soluție. Una dintre cele mai bune căi spre a avea o încrederea în sine ridicată constă în a ACȚIONA. Iar Transformation Academy asta face, te mobilizează să-ți stabilești un obiectiv măreț sau o dorință arzătoare, și zi de zi să faci acțiuni planificate (de aceea folosim PLANUL DE ACȚIUNI ZILNICE) pentru realizarea lor.

Dacă simți în acest moment că treci prin următoarele PROVOCĂRI:

Îți lipsește încrederea în cine ești TU cu adevărat și în ce pot face

Crezi adesea că nu meriți să fii apreciată, valorizată sau că ești inadecvată, că nu e acolo locul tău

Îți este frică să-i dezamăgești pe alții

Ai nevoie să fii văzută de alții sau să primești confirmări din exterior

Ești nemulțumită de tine

Și te întrebi deseori:

Cine sunt eu? 

Care sunt valorile/punctele mele principale?

Merit să fiu iubită de alții?

Merit să fiu apreciată sau recunoscută de alții?

De ce îmi este atât de frică să greșesc sau să am un eșec?

Atunci acestea sunt semnele clare că îți lipsește încrederea în sine, acel sentiment de siguranță interioară pe care e necesar să îl ai față de propria persoană.

ÎNCREDEREA în SINE este fundația vieții TALE, pentru că arată CÂT de mult îți place de TINE, cât de mulțumită ești de TINE, de acțiunile tale, de deciziile tale. 

Desigur poți să urmezi și alte metode clasice (cum ar fi psihoterapia etc.), iar câștigarea sau re-câștigarea încrederii în sine poate să dureze ani de zile și mii de euro investiți. 

În cazul în care dorești să ajungi rapid la sursa ta interioară de energie, de entuziasm, de atitudine pozitivă față de tine, care este ÎNCREDEREA în SINE, iată cum te ajut eu prin Tehnicile mele de coaching la nivel de identitate:

 • Înveți să te valorizezi pe tine așa cum ești, cu bune și rele.

 • Îți accepți cu mândrie calitățile și îți îmbrătișezi cu bucurie punctele de îmbunătățire.

 • Știi clar ce vrei să faci cu viața ta și scapi de îndoiala de sine.

 • Devii stăpâna vieții tale și îți onorezi valorile, nevoile, visele, dorințele tale.

 • Practici exerciții profunde de conștientizare pentru accesarea încrederii, pe care le poți folosi oricând dorești.


Î: Ce fac dacă nu știu cine sunt în momentul accesării programului?

R. 99,9 % din oamenii care vin să lucreze cu mine în program nu știu cu adevărat cine sunt. Tocmai de aceea am creat Transformation Academy. Pentru că ai ocazia ca timp de 90 de zile să-ți testezi în timp real valorile personale, nevoile, principiile, visele pentru a te cunoaște pe tine foarte bine. Personal, am făcut asta 10 ani, testând pe mine diferite instrumente. Tu ai ocazia ca doar în 3 luni să accelerezi procesul de auto-cunoaștere, deoarece pui în practică doar tehnici care sigur funcționează.

Î: Ce fac dacă NU îmi cunosc misiunea personală când intru în program?

R. Mulți clienți vin la mine în program pentru a-și afla misiunea personală. Și crede-mă pe cuvânt este cea mai importantă decizie personală pe care o vei lua în viața asta. Nu este nicio problemă dacă nu ți-o cunoști. De ce? Penru că tot programul este creat în așa fel încât în cele 90 de zile să-și clarifici cine ești cu adevărat, ce valorizezi cel mai mult pe lumea asta și ce decizi să faci cu talanții primiți de la Creator. Odată ce ți-ai aflat misiunea personală, ai acces direct la potențialul tău și la abundența universală.


PASUL 2- Importanța unei Imagini Pozitive de SINE

Imaginea de sine este o dimensiune descriptiva a personalității tale, adică este modul în care TU te vezi pe tine, cum te descrii pe tine, modul în care TU te gândește că ești la un moment dat. E un “filtru” prin care tu percepi realitatea TA. 

Puține persoane știu că imaginea de sine este cea care ne determină performanța personală și eficiența când realizăm variate sarcini de lucru, la locul de muncă sau acasă. Când îți transformi modul în care te vezi pe tine, îți ridici ștacheta atât a performanței cât și a eficienței. 

Persoana pe care TU o vezi, o percepi, este și cea care vei deveni, care se va manifesta în realitate!Spre exemplu, unele persoane vor percepe din realitatea lor doar eșecurile și vor atribui succesele întâmplării, menținându-și astfel o imagine de sine negativă. 

Experiențele din timpul copilăriei au un rol esențial în dezvoltarea imaginii de sine. Astfel, succesele și eșecurile din copilărie, precum și modalitățile de reacție ale părinților la acestea, definesc imaginea pe care o vom avea despre noi. Atitudinea parintilor, profesorilor, colegilor, fratilor, prietenilor, rudelor, contribuie la crearea imaginii de sine a viitorului adult. 

Dacă simți în acest moment că treci prin următoarele PROVOCĂRI:

Ai răni, traume sau abuzuri din copilărie

Trăiești într-un mediu toxic sau într-o relație toxică

Ai comportamente sau obiceiuri autodistructive, negative

Simți că primești Influențe negative de la familie/prieteni

Și îți lipsește un sistem intern de ghidare care să fie pozitiv

Și te întrebi deseori:

Ce răni, traume din copilărie mă afectează încă acum?

Ce comportamente/obiceiuri distructive îmi distrug constant imaginea de sine?

De ce mă concentrez mai mult pe validarea externă decât pe validarea din interior?

Te etichetezi deseori folosind cuvinte grele la adresa sa precum “nu ești bună de nimic, ai două mâini stângi, ești o neispravită etc. (aici găsim multe exemple, așa-i )“?

Te compari cu alții?

Atunci acestea sunt semnele clare că NU ai o imagine pozitivă față de sine momentan.

Imaginea de Sine e oglinda TA interioară. Tu te uiți în această OGLINDĂ internă înainte de a acționa. Iar această OGLINDĂ este la nivel subconștient. 

Dacă ea reflectă un eșec când te uiți, vei atrage ceva negativ în acea situație. La fel se întâmplă dacă reflectă un succes, atragi ceva pozitiv în acea situație. Subconștientul nu face diferența dintre o experiență imaginară sau una reală.

În cazul în care dorești să ai acces la puterea din interiorul tău și să poți ALEGE la nivel conștient ce IMAGINE să repeți în mintea ta, iată cum te ajut eu prin Tehnicile mele de coaching la nivel de identitate:

 • Îți transformi modul în care te privești pe tine (de la negativ la pozitiv)

 • Îți reprogramezi autoevaluările negative 

 • Vindeci cicatricile vechilor răni, traume din copilărie

 • Începi să trăiești în zona POSIBILITĂTILOR, deoarece imaginea de sine stabilește limitele a ceea ce POȚI și ceea ce NU POȚI

 • Practici exerciții profunde de conștientizare pentru a alege mereu o imagine pozitivă de sine


Î: Ce fac dacă mi se declanșează rezistența la schimbare în timpul programului?

R. Este normal să apară rezistența la schimbare în timpul procesului de transformare a imaginii de sine, de la negativă la pozitivă. Pentru că noi am rulat cu toții ani de zile la rând o imagine negativă față de sine, datorită regimului comunist în care am fost crescuți. Primul pas este să conștientizăm apariția rezistenței la schimbare, să începem să facem pași mici și cu blândețe să ne adaptăm la noua imagine de sine. Eu ofer suport emoțional tuturor clienților în program, pentru că este o reacție umană naturală și toți au învățat alături de mine cum să navigheze și să accepte schimbările mai eficient, fără frică. Schimbarea e singura constantă în Univers!

Î: Ce fac dacă descopăr răni care au stat ascunse multă vreme sau traume care nu sunt încă conștientizate?

R. Sigur vei descoperi răni sau traume ascunse în timpul programului, pentru că așa l-am creat, să scoată la iveală ‘“toți scheleții ascunși în dulap“. Am lucrat cu așa de mulți clienți la nivel de identitate până în prezent încât am întâlnit toate rănile/traumele posibile. Nimic nu mă mai surprinde. Am observat că vindecarea lor necesită timp, răbdare și compasiune față de sine, aspecte esențiale pe care le abordăm în program. Odată ce persoana înțelege rădăcina traumei, adică de unde vine și ce a declanșat trauma, prin intermediul instrumentelor din program o transformă în subconștient și astfel, se vindecă, pentru totdeauna. Ține cont doar de faptul că fiecare persoană se vindecă în ritmul său, iar eu am talentul de a respecta acest ritm!


PASUL 3 – Descoperă Puterea Iubirii de Sine

Iubirea de sine este pasul pe care îl poți face pentru a avea acces nelimitat la energia Universului.

Ce înseamnă iubirea de sine nu învățăm la școală. Unii dintre noi, mai norocoși, sunt învățați de părinți. Însă numărul lor este foarte redus. Pentru că nici pe părinții lor nu i-a învățat nimeni. Eu am învățat iubirea de sine de la bunica mea care m-a crescut, o femeie simplă, de la țară, însă cu un suflet mare și curat.

În viziunea mea a te iubi pe tine presupune să te cunoști pe tine, să îți cunoști valorile personale, principiile de viață, nevoile tale, limitările tale. Și lista legată de cunoașterea de sine poate continua, pentru că ea nu se termină niciodată. Mereu găsești ceva nou despre tine, pentru că ești pe calea evoluției.

Dacă simți în acest moment că treci prin următoarele PROVOCĂRI:

Nu-ți cunoști încă valoarea ta ca OM

Nu știi cum să te prezinți în fața celorlalti

Ai trac și ți se pune un nod în gât când vrei să te vinzi pe tine sau serviciile, produsele tale

Îți lipsesc obiceiurile prin care tu ai grijă de tine din toate punctele de vedere (fizic, mental, emoțional, spiritual)

Eviți în mod repetitiv să stai cu tine, singură ca să te bucuri de TINE

Și te întrebi deseori:

Mă ocup oare prima dată de nevoile mele?

De ce mă concentrez pe a le face pe plac altora sau de a fi acceptată de alții?

De ce sunt EU cel mai mare critic al meu?

Cum reușesc să stau toată ziua într-un cocktail de emoții negative în loc să mă ancorez în emoții pozitive?

De ce nu-mi ascult Vocea Intuiției?

Atunci acestea sunt semnele clare că NU ai învățat încă să te iubești pe tine așa cum ești, cu bune și cu rele.

Iubirea de sine înseamnă să nu-ți faci rău singur/ă. Să nu trăiești o viață în suferință și durere, ci să ai o viață plină de armonie, împlinire, stare de bine, relaxare, bucurie. 

Le vrei pe toate în viața ta? Deoarece le poți avea, deoarece totul depinde doar de tine în această viață!

În cazul în care dorești să ai acces energia nelimitată a IUBIRII DE SINE, iată cum te ajut eu prin Tehnicile mele de coaching la nivel de identitate:

 • Iei deciziile importante pentru tine mult mai ușor

 • Ești mai puțin afectată de eșecuri și eventuale critici

 • Te afirmi mult mai bine

 • Comunici mai eficient

 • Ai inițiativă și acționezi înspre realizarea viselor, dorințelor tale

 • Ai o stare interioară de ARMONIE

 • Practici exerciții profunde de conștientizare pentru a te iubi pe tine necondiționat

Pe scurt, eviți să mai depinzi de altcineva pentru a te simți bine, ci înveți cum să te faci tu pe tine însuți să te simți bine, iubita, apreciată și excepțională.


Î: Ce fac dacă nu reușesc să mă vulnerabilizez în fața ta sau a grupului?

R. Îti recomand cu drag cartea „Darurile imperfecțiunii” scrisă de Brene Browne pentru a înțelege și mai în profunzime vulnerabilitatea. Pentru mine vulnerabilitatea înseamnă a fi o persoană foarte puternică. În cartea menționată, autoarea explică faptul că noi ne vindecăm mereu datorită vulnerabilității noastre, mai ales când o împărtășim în grup. Este o sugestie prietenească a mea să îți dai voie să fii vulnerabilă în timpul călătoriei noastre de transformare. Te vindeci prima dată tu. Iar în același timp, asumarea ta va ajuta o altă persoană din grup să se vindece, pentru că ea acceptă că toți suntem în barca vindecării.

Î: Ce fac dacă îmi este greu să spun NU și îi pun pe alții pe primul loc?

R. Toate clientele mele au trecut prin această situație, deoarece acesta este unul dintre motive principale pentru care au acceptat călătoria transformării. Învățăm în cele 90  de zile cum să ne respectăm mai mult pe noi și să ne procupăm de nevoile noastre prima dată, exact cum se face procedura în avion când adultul e încurajat să-și pună masca înainte de a-i o pune copilului său. Înveți să-ți asumi responsabilitatea pentru viața ta prin tehnicile și instrumentele aplicate, mai ales prin sesiunile de coaching în grup. Iar rezultatul e fenomenal: începi să spui asertiv NU, să-ți trasezi granițe sănătoase și să te pui pe primul loc pentru că este viața ta, nu a altora.


PASUL 4 – Piramida Priorităților pentru o viață împlinită și echilibrată

Este instrumentul perfect pentru femeile care vor să-și trăiască viața lor cu claritate, cu scop/sens, cu integritate, cu autenticitate. Adică o viață în care femeile să se simtă întregi, nu pierdute, blocate, confuze, nu golite acolo în interior, în esența lor.

Dacă simți în acest moment că treci prin următoarele PROVOCĂRI:

Simți că ești copleșită de prea multe responsabilități

Ai ajuns la o stare profundă de epuizare

Îți lipsește claritatea cu privire la ceea ce contează cel mai mult pentru tine

Simți că nu ai energie

Și cel mai grav, simți că timpul ți se scurge printre degete

Și te întrebi deseori:

De ce accept să-mi iau atâtea responsabilități?

De ce am ales să fiu EU cea mai responsabilă persoană din familie?

Ce obiceiuri negative îmi distrug energia în acest moment?

Unde îmi pierd timpul? Pe ce anume?

De ce nu am curajul să cer ajutor când simt că nu mai pot?

Din păcate cele de mai sus ne indică că TU nu-ți cunoști prioritățile în acest moment al vieții și simți că nu ai control asupra modului în care îți planifici ziua. 

Dacă vrei cu adevărat să-ți cunoști clar prioritățile, te ajut prin instrumentele mele să depășești aceste dificultăți și:

 • Vei lua decizii bune pentru tine. Fără o claritate a priorităților, deciziile tale pot fi haotice sau lipsite de direcție, ceea ce poate duce la rezultate nesatisfăcătoare sau la pierderi de timp și resurse.

 • Vei gestiona eficient stresul. Încercarea de a face prea multe lucruri deodată, fără o ierarhizare clară, poate duce la suprasolicitare și stres, afectând sănătatea mentală și fizică.

 • Obiectivele importante pentru tine vor înregistra progres. Dacă nu îți cunoști prioritățile, riști să te concentrezi pe sarcini neesențiale, ignorând obiectivele cu adevărat importante care aduc progres semnificativ în viața ta.

 • Vei hrăni cu timp și energie relațiile importante pentru tine. Prioritățile neclare pot duce la neglijarea involuntară a relațiilor importante, atât personale cât și profesionale, ceea ce poate afecta calitatea și durabilitatea acestora.

 • Îți vei menține nivelul ridicat al încrederii în sine. Incapacitatea de a finaliza sarcini importante sau de a atinge obiective semnificative îți poate eroda încrederea în sine și sentimentul de autoeficacitate.

Pe scurt, având o Piramidă clară a priorităților, vei fi productivă și te vei simți mai puțin copleșită pentru că ai ales să-ți folosești cu înțelepciune energia.


Î: Ce fac dacă nu reușesc să-mi respect prioritățile?

R. E necesar să folosești agende, calendare sau aplicații de gestionare a timpului pentru a-ți planifica sarcinile. Și să aloci timp specific pentru fiecare prioritate. Iar în program învățăm și exersăm timp de 90 zile folosirea unui plan de acțiuni, a unei agende clare în care ne trecem prioritățile și pașii concreți pentru îndeplinirea obiectivelor dorite.

Î: Ce fac dacă amân tot timpul ce e important pentru mine, ca să mă dedic altora?

R. Dacă observi că amâni în mod constant ceea ce este important pentru tine pentru a te dedica altora, este important să iei măsuri pentru a echilibra această tendință. Conștientizează de ce te dedici altora în detrimentul propriilor tale nevoi. Iar în program înveți cum să spui politicos "nu" sau să oferi alternative atunci când cineva îți cere ajutorul. Ca să ai timp și energie pentru tine și prioritățile tale.


PASUL 5 – Planifică-ți viața în funcție de CINE EȘTI TU (de identitatea TA)

Planificarea vieții în funcție de propria identitate este esențială deoarece te asiguri că traiectoria și obiectivele stabilite sunt în armonie 100% cu valorile, interesele și aspirațiile tale. Când viața TA reflectă cine ești cu adevărat, ești mai motivată să acționezi și ești mult mai eficientă. Această aliniere între acțiunile tale și identitate (CINE EȘTI) te conduce la o viață împlinită și echilibrată.

Dacă simți în acest moment că treci prin următoarele PROVOCĂRI:

Nu ți-ai clarificat care este viziunea pentru viața ta

Nu-ți cunoști misiunea vieții, de ce-ul tău (japonezii folosesc conceptul de IKIGAI)

Nu ai energie pentru a visa și de fapt ai renunțat la vise

Îți lipsește disciplina și consecvența pentru atingerea obiectivelor/dorintelor/viselor

Nu mai ai puterea de a-ți pune pe hârtie dorințele tale arzătoare pentru că ți-ai pierdut credința că se vor manifesta

Și te întrebi deseori:

Care este misiunea personală?

De ce am venit pe lume? Care e menirea mea?

Oare care sunt top 3 dorințe ale sufletului meu?

De ce îmi lipsește consecvența de a urma un plan de acțiuni care mă conduce către rezultatele dorite?

De ce sunt certată cu disciplina?

Faptul că nu ai energia necesară pentru a fi o persoană disciplinată și consecventă are ca principală cauză lipsa DE CE-ul personal. “Cu ce scop am venit pe lume?” este cea mai des folosită întrebare în sesiunile mele de coaching.

Descoperirea DE CE-ului tău necesită timp și introspecție, însă această călătorie de auto-descoperire stă la baza programului de 90 zile, datorită importanței sale pentru a-ți trăi viața cu un sens. 

Cunosc femei care au atins succesul în carieră și în afacere și la un moment dat și-au dat seama că acest lucru le-a adus împlinire, liniște, bucurie decât pe moment. Multe ignorăm ceea ce ne aduce cu adevărat împlinirea. 

Și acest pas te susține să-ți afli DE CE-ul personal. Apoi e mult mai ușor să-ți planifici viața în funcție de CINE EȘTI și să trăiești succesul.


Î: Câte femei sunt dispuse să facă călătoria transformării de sine pentru a-și afla scopul vieții, menirea lor pe Pământ?

R. Doar femeile care sunt pregătite să intre în legătură directă cu sufletul lor pot face călătoria pentru aflarea scopului vieții. În cei peste 20 ani de lucru cu femeile am folosit multe exerciții de introspecție pentru a le ghida să-și distrugă zidurile și închisorile pe care și le-au creat în jurul sufletului lor. Sufletul fiecărei femei are secretele lui și e necesar un angajament profund și continuu ca să le scoți la iveală. Unul câte unul, cu răbdare și blândețe.

Î: Mă ajută procesul transformării de sine dacă trec printr-o CRIZĂ IDENTITARĂ?

R. Da, procesul transformării de sine poate fi extrem de util dacă treci printr-o criză identitară. O criză de identitate adesea declanșează o explorare profundă a sinelui, oferind oportunitatea unică de a reevalua cine ești, ce valori ai și ce vrei cu adevărat de la viață. În acest proces, poți:

 1. Descoperi noi aspecte ale sinelui: Criza identitară poate fi un catalizator pentru descoperirea unor noi interese, pasiuni și valori.

 2. Reevalua prioritățile și obiectivele: Criza îți poate permite să reevaluezi ce este cu adevărat important pentru tine și să ajustezi obiectivele vieții tale în consecință.

 3. Dezvolta reziliența și adaptabilitatea: Navigarea printr-o criză identitară te poate învăța cum să faci față schimbărilor și incertitudinilor vieții, întărindu-ți reziliența.

 4. Îmbunătăți auto-cunoașterea: Înfruntarea întrebărilor dificile despre cine ești și ce vrei poate duce la o înțelegere mai profundă și mai autentică a sinelui.

 5. Creează oportunitatea de a-ți reconstrui imaginea de sine: O criză de identitate oferă șansa de a construi o nouă imagine de sine, mai aliniată cu adevăratele tale aspirații și valori.

 6. Astfel, deși o criză identitară poate fi provocatoare și uneori dureroasă, ea poate servi și ca un punct de cotitură important pentru creșterea personală și transformarea de sine.


PASUL 6 – Simplifică-ți viața!

Ce înseamnă pentru tine să trăiești simplu? Să trăiești simplu înseamnă ceva diferit pentru fiecare dintre noi, pentru că suntem unice, originale și irepetabile. Te îndemn să-ți răspunzi singură la întrebare.

Dacă simți în acest moment că treci prin următoarele PROVOCĂRI:

Simți că ai deasupra capului tău ca o sabie condiționarea socială „mai mult”? (adică presiune continuă de a fi mai mult, de a cumpăra mai mult, de a avea mai mult, de a munci mai mult etc.)

Îți lipsesc ingredientele esențiale ale vieții ? (adică fericirea, bucuria, împlinirea, satisfacția etc.)

Nu ai curaj să recunoști în fața ta că îți dorești să o viață mai simplă?

Și te întrebi deseori:

Cum să încep acest proces de simplificare a vieții? Care e primul pas?

Sunt prizoniera condiționărilor sociale/familiale/culturale?

Sunt fericită cu viața mea actuală?

Am curaj să-mi simplific viața?

În călătoria pe care o facem împreună în Transformation Academy vei descoperi ce NEVOI ai tu: emoționale, financiare, fizice, relatțonale. Descopăr alături de clientele mele că, de cele mai multe ori, din păcate, mai degrabă știu ce NU vor. Și mai ales în cazul femeilor, e mult mai ușor să știi nevoile celorlalți din familie, decât ale tale.

Apoi vei avea curajul să începi să spui NU la tot ceea ce nu este în concordanță cu valorile tale și principiile tale de viață. Știu că e provocator pentru că nu suntem educați să ne cunoaștem pe noi, ce ne face bine și ce nu.

Dacă aplici cu seriozitate și sinceritate cele de mai sus, ieși din coșmarul vieții și intri pe o altă vibrație, cea a femeilor care își asumă responsabilitatea pentru viața lor. 


Î: Care sunt beneficiile unui demers de simplificare a vieții?

R. Pot să-ți dau exemplul meu. Pentru mine beneficiile simplificării vieții mele, adică să trăiesc conștient prin asumarea responsabilității față de viața mea și fără vinovăție, sunt:

 • Trăiesc în armonie cu valorile personale (sănătate, libertate, familie, excelență, contribuție);

 • Îmi respect zilnic cele 7 principii de viață non-negociabile (le-am scris pe larg în cartea „În Armonie cu Mine!”);

 • Trăiesc în prezent;

 • Trăiesc cu bucurie;

 • Mă simt împlinită ca femeie, soție și ca mama;

 • Sunt sănătoasă și voioasă.

Î: Cum evaluăm stadiul în care ne aflăm cu viața noastră?

R. Ne uităm în interiorul nostru la starea emoțională pe care o avem, la senzațiile din corpul fizic, la gândurile noastre: 

- Când ne simțim bine în pielea noastră, suntem bucuroase, simțim armonie, calm, confort psihologic, pace interioară, suntem pe drumul cel bun! Ne-am simplificat viața și mergem înainte pe acest drum, cu senzația că suntem „mai ușoare” ca un fulg.

- Când trăim opusul acestor stări, adică haos, confuzie mentală, tristețe, deznădejde, frustare, supărare, etc., suntem în „coșmarul” vieții. Viața ni se pare grea, credem că nu merităm, simțim vinovăție, ne este teamă să nu fim considerate egoiste dacă ne gândim la noi.

Tu ce trăiești acum? 

Coșmarul vieții sau…Ai stilul de viață dorit? (POZĂ Coșmarul vieții- Copacul vieții)


PASUL 7 – Concentrează-te pe o atitudine pozitivă față de dorințele/ scopurile/ visele tale

Atitudinea față de TINE și față de viața TA este cea mai importantă pentru împlinirea personală! Este concluzia mea în urma celor 12 ani de cercetare sociologică dedicați lucrării mele de doctorat.

Dacă simți în acest moment că treci prin următoarele PROVOCĂRI:

Ai prostul obicei de a fi pe placul altora (people-pleaser habit în engleză)

Vrei să ajuți pe toată lumea și te lași pe tine pe ultimul loc

Cari după tine un bagaj emoțional toxic care nu e al tău

Ești perfecţionistă sau suferi de sindromul impostorului

Ai o atitudine negativă față de tine și de viața ta

Și te întrebi deseori:

De ce trăiesc pentru fericirea altora, în detrimentul propriilor nevoi, obiective și vise?

De ce las bagajul meu emoțional să gândească, să simtă și să se comporte în funcție de cine eram în copilărie?

Ce mă împiedică în acest moment să aleg să mă comport ca o persoană adultă? 

De ce tot aștept ca transformarea mea să fie perfectă și succesul să fie garantat?

Vei învăța în Transformation Academy:

 • Cum să nu-ți mai sacrifici preferințele/emoțiile/nevoile tale pentru alții

 • Contezi pentru TINE chiar dacă vei înfuria anumite persoane din jur care doreau să te vadă supusă

 • Începi să folosești instrumente testate care te susțin să scapi în mod conștient de  bagajele emoționale toxice din copilărie (cu toții am fost condiționați negativ în copilărie, nu ești singura persoană din Univers care suferă)

 • Având încredere în sine și mai ales iubire față de tine începi să-ți asumi riscuri pentru a te transforma în femeia care dorești să fii cu adevărat

 • Faci pași înainte în mod asumat pentru a fi TU pe primul loc în viața ta

Când înveți cum să-ți dezvolți o atitudine pozitivă față de TINE, vei începe să te simți mai bine în propria piele. Te vei trata cu mai mult respect și dragoste, iar acest lucru, la rândul său, îți va crește nivelul de încredere și puterea interioară. Vei accepta noi provocări și vei ieși din convingerile tale limitative. O atitudine pozitivă față de tine și viața ta îți deschide drumul către o existență mai împlinită, sănătoasă și fericită.


Î: Cât de importantă este ATITUDINEA față de mine în relația cu un bărbat?

R. Atitudinea față de sine este fundația într-o relație de cuplu. Am învățat pe pielea mea că o femeie care se iubește, care se respectă, care are atenția orientată spre interiorul său să fie curat, fără buruieni, atrage partenerul potrivit. Am trăit asta! De ce? Pentru că este în stare de 1 (adică este un întreg ca ființă și prin iubirea de sine femeia crează cu ușurință o atmosferă de iubire în jurul ei) și vei atrage un bărbat tot în stare de 1 (adică și el este un întreg). Femeile care au o atitudine negativă față de sine trăiesc în starea de victimă, simt că sunt în luptă cu viața (nu trăiesc plăcerea de a curge cu viața) și sunt lipsite de bucurie, de armonie, de pace și liniște sufletească.

Î: Ce beneficii am dacă îmi cultiv o atitudine pozitivă față de mine și viața mea?

R. Cultivarea unei atitudini pozitive față de tine însuți și viața ta aduce numeroase beneficii. Cele mai importante trei sunt: 1) Îți îmbunătățește Sănătatea Mentale și Emoționale: O atitudine pozitivă contribuie la reducerea stresului, anxietății și depresiei. Te ajută să gestionezi mai bine situațiile dificile, oferindu-ți o perspectivă mai optimistă și mai echilibrată asupra vieții. 2) Îți creșterea Reziliența: O atitudine pozitivă te face mai rezistentă în fața obstacolelor. Îți permite să vezi eșecurile sau provocările ca pe oportunități de învățare și creștere, și nu ca pe greutăți insurmontabile. 3) Vei avea Relații Interpersonale de calitate: Pozitivitatea atrage oamenii care sunt pe aceeași vibrație cu tine. O atitudine pozitivă te face mai plăcută de cei din jur și îmbunătățește capacitatea ta de a comunica cu alții.


PASUL 8 – Îmi controlez energia și evit vampirii energetici

“Nu mai sunt atât de stresată la serviciu, îmi controlez furia față de mine (clar se vede la muncă, am încredere în mine, nu mă mai pierd). E un mare pas înainte! Nu mai pierd energie psihică!” îmi scria într-o zi una din clientele din Transformation Academy.

Citește cu atenție cuvintele sale. Ziua în care ea a conștientizat în program că, noi oamenii, avem nevoie mereu de 4 surse de energie ca să funcționăm la nivelul cel mai bun: energie fizică, emoțională, mentală și spirituală, a rămas în istoria ei personală. Energia psihică sau mentală este doar una dintre ele. 

Toate 4 surse de energie ne sunt extrem de necesare, nu putem să ne bazăm doar pe una singură. Dacă vreuna din cele 4 este neglijată, vei resimți acest lucru în starea ta interioară și în calitatea rezultatelor tale.

Dacă simți în acest moment că treci prin următoarele PROVOCĂRI:

Am în jurul meu mulți vampiri energetici (oameni care îmi fură energia)

Vreau să elimin obiceiurile negative care îmi consumă energia

Sunt o femeie prea tolerantă cu anumite comportamente

Îmi e teamă că transformarea mea de sine mă face să piard acei oameni care nu mai rezonează cu mine și nu vreau asta

Și te întrebi deseori:

Cine îmi mănâncă energia mea pozitivă?

Ce e necesar să elimin din viața mea? 

Care sunt obiceiurile negative care mă storc de energie? (despic firul în 4, sunt prea bună cu alții, sunt perfecționistă, vreau să dețin controlul etc.)

De ce limite am nevoie?

Sunt gata să renunț la oamenii care vorbesc “omida” când eu vorbesc “fluture”?

Când începi o călătorie de transformare personală, energia ta se schimbă. E normat! Trăiesc acest adevăr de peste 12 ani, de când am creat programul “Transformă-ți viața în 90 de zile!”, alături de toate clientele mele ale căror mărturii le vei găsi aici. 

Esența a ceea ce EȘTI devine diferită, de fapt te re-întorci la matricea ta inițială pentru că ți-o amintești, lucrând cu tine și dând la o parte “foițele de ceapă” strânse în timp, ca să te protejeze. Îmi plac 2 metafore pentru a explica și exprima transformarea de sine. Una este cea cu fluturele și etapele sale de transformare de la omidă până la ieșirea din cocon. Și metafora cu ceapa și foițele pe care le dăm jos, una câte una, pentru a ajunge la esența identității tale. 

Da, e posibil ca unii oameni să plece din viața ta. Pentru că vei învăța cum să elimini vampirii energetici, cum să te înconjori de oamenii care te susțin pozitiv energetic și te înalță spiritual și mai ales, vei începe să-ți iei în considerare nevoile tale în orice relație ai fi.


Î: Dacă Transformation Academy îmi face rău?

R. Programul nu-ți “face ceva” rău. Scopul transformării de sine prin călătoria de a trece peste prin cele 60 exerciții de conștientizare este de a-ți elibera sufletul din mrejele disperării și suferinței inutile. Îți ajută sufletul (esența TA) să se iubească, să se respecte și să accepte cu bucurie și ușurință schimbări interioare care se vor petrece de la sine în timpul programului și după. Spre binele tău!

Î: Ce fac dacă am o listă de obiective și am prioritățile zilnice și nu am suficiente resurse interioare ca să le pot realiza?

R. Acesta este un scop secundar al programului. Degeaba îți pui în scris dorințe/vise, îți stabilești obiective/țeluri, dacă nu ai energie să le pui în practică. Energia este “combustibulul/benzina” care te va duce pe drum de la punctul A la punctul B. Înveți alături de mine în program cum să faci rost de această energie pozitivă, prin obiceiuri benefice pentru corpul fizic, minte, emoții, spirit, prin planul de acțiuni zilnic, prin îndepărtarea vampirilor energetici, prin lucrul cu sine zi de zi, timp de 90 zile.


PASUL 9 – Sunt stăpâna vieții mele! Am puterea de a-mi crea și a-mi trăi viața după regulile mele!

A ajuns la ultimul pas din călătoria transformării de sine. Ce înseamnă în viziunea mea „A FI TU stăpâna viații tale”? Înseamnă să ai timp, bani și libertate pentru a face orice, oricând vrei. Să fii responsabilă pentru viața ta. Să trăiești satisfacția și împlinirea vieții tale prin simpla decizie personală de a urma regulile și standardele tale. 

Asumarea responsabilității pentru viața noastră ne permite satisfacția și mulțumirea de a ști că am făcut tot posibilul. Chiar dacă rezultatul nu este așa cum ne-am sperat, să știm că deținem controlul și că nu am fi putut mai face nimic, ne dă o profundă liniște sufletească.

Dacă simți în acest moment că treci prin următoarele PROVOCĂRI:

Te blamezi/ învinovățești singură

Simt că nu ai putere personală pentru că ai cedat-o altora

Nu ai curajul să te iubești, accepți așa cum ești, cu bune și cu rele

Îți lipsește curajului de a-ți trăi viața în propriile tale condiții, chiar dacă știi la nivel conștient că e viața ta

Și te întrebi deseori:

Pentru ce mă învinuiesc?

De ce îmi dau puterea personală altor persoane de bună voie și nesilită de nimeni? Ce beneficii urmăresc să obțin?

De ce reacționez în loc să răspund în anumite situații de viață?

De ce am nevoie ca să fiu atât de curajoasă încât SUNT EU co-creatoarea vieții mele?

Știu cum e când te blamezi și trăiești în vinovăție. E un joc pe care l-am învățat în copilărie. Poate și tu l-ai învățat! Este foarte ușor să dai vina pe altcineva în loc să-ți asumi responsabilitatea pentru fapta ta. În Transformation Academy înveți că nu poți lăsa pentru totdeauna greșelile altora să fie o scuză pentru ca TU să nu-ți trăiești viața pe care ți-o dorești. 

De asemenea, nu putem lăsa evenimente precum o căsătorie eșuată (am trecut pe acolo la 27 ani) sau o decizie proastă din trecut să aibă vreo putere asupra zilei de azi. În fiecare dimineață, ai o “masă curată”. Cel mai important este că te-ai trezit. Atâta timp cât trăiești, nimeni nu te poate împiedica să fii persoana care vrei să fii sau să trăiești viața pe care îți dorești să o trăiești, dacă nu îi acorzi această putere.


Î: Te-ai gândit ce îți dorești cu adevărat în viață?

R. Nu ceea ce vrea mama ta pentru tine, nu ceea ce crezi că poți realiza doar pentru că este ușor, ci ceea ce vrei tu. Dacă banii nu ar fi o problemă, ce ar dori cel mai mult să facă inima ta? Magia acestui Univers în care trăim este că ne întâlnește la mai mult de jumătatea drumului atunci când noi avem o direcție clară în viață. Când știm cu adevărat ce ne dorim și credem că putem avea, când ne așteptăm să se întâmple, punem în mișcare forțe magice care aranjează oamenii și circumstanțele din viața noastră necesare pentru a ne îndeplini dorința/visul.

Î: Care este obiceiul care te-a transformat pe tine?

R. Obiceiul de a sta cu mine dimineața, minim 2 ore. Țin foarte mult la acest obicei, este nenegociabil pentru mine. De ce? Am nevoie de o perioadă de timp, eu cu mine pentru a-mi pregăti ziua care urmează să se deruleze în filmul vieții mele, fără să las lumea exterioară să-mi bombardeze mintea. Acest timp de calitate cu mine înainte de a începe ziua mă ajută enorm ca să mă simt pregătită mental! De aceea, am creat un întreg sistem în Transformation Academy în care le încurajez pe clientele mele să înceapă ziua cu ele, urmărind o lecție și punând în practică exerciții de conștientizare, acțiuni care le aduc mai aproape de Sinele lor Profund, adevărat! Așa începe Magia Co-Creării vieții noastre!


Să recapitulăm

Ca să-ți duci la următorul nivel viața, cariera sau afacerea (în funcție de DORINȚA ta arzătoare), ca să ai sănătate, vitalitate, energie și să intri pe frecvența prosperității, ai opțiunea să urmezi acești 9 pași:

Pasul 1. Ai din nou 100% Încredere în Tine!

Recâștigarea încrederii în sine este vitală pentru că ea te împuternicește să iei decizii curajoase și să acționezi în direcția visurilor tale, transformând astfel posibilitățile în realități.

Pasul 2. Ai o Imagine Pozitivă față de TINE și te valorizezi!

O imagine pozitivă de sine funcționează ca un fundament solid pentru toate aspectele vieții tale, îți conferă reziliență în fața provocărilor, te motivează să urmărești obiectivele și îți crește capacitatea de a te bucura de succes și de relații împlinite.

Pasul 3. Te iubești și te accepți pe TINE așa cum EȘTI!

Iubirea și acceptarea de sine sunt esențiale  pentru că ele constituie baza unei vieți echilibrate și fericite. Ele te eliberează de auto-judecată, de stresul inutil și îți permit să te dezvolți într-un mod autentic și împlinit.

Pasul 4. Piramida Priorităților pentru o viață împlinită și echilibrată

Cel mai mare avantaj al creării unei Piramide a Priorităților este că îți oferă o viziune clară și organizată asupra a ceea ce contează cu adevărat pentru tine.

Pasul 5. Planifică-ți viața în funcție de CINE EȘTI TU (de identitatea TA)

Când ești aliniată cu identitatea ta, ești mai rezistentă în fața obstacolelor. Ești mai capabilă să faci față schimbărilor și provocărilor, deoarece acțiunile tale se bazează pe un fundament solid de auto-cunoaștere.

Pasul 6. Simplifică-ți viața!

Cel mai mare avantaj al simplificării vieții este creșterea clarității și a liniștii mentale. Când elimini suprasolicitarea, dezordinea și complexitatea inutilă, te concentrezi mai bine pe ceea ce este cu adevărat important pentru tine.

Pasul 7. Concentrează-te pe o atitudine pozitivă față de dorințele/ scopurile/ visele tale

Începe prin a-ți recunoaște propriile dorințe, scopuri și vise. Dă-ți voie să crezi că le meriți! 

Pasul 8.  Îmi controlez energia și evit vampirii energetici

Înveți să pui limite/granițe sănătoase persoanelor care îți epuizează energia. Acest lucru însemnă să spui „nu” mai des, să limitezi timpul petrecut împreună sau să-ți comunici nevoile și așteptările clar.

Pasul 9. Sunt stăpâna vieții mele! Am puterea de a-mi crea și a-mi trăi viața după regulile mele!

Programul te ajută să te simți mult mai în controlul vieții tale, ceea ce îți crește încrederea în sine, iubirea de sine și autoeficacitatea. Înțelegi și accepți că ai mereu acces la puterea personală de a lua decizii și de a-ți modela propria cale!

Acești 9 pași îi facem împreună în călătoria transformării de sine. Fără ei nu avem fundația pe care să ne construim viața pe care ne-o dorim.

Care sunt opțiunile tale în acest moment?

Poți să faci singură acest proces de transformare în 9 pași, însă e necesar să afli ce înseamnă asta:

 • Fără un coach experimentat, nu poți beneficia de direcționare și structură, ceea ce te conduce la o abordare ineficientă a transformării de sine și la pierderea focalizării.
 • Nu vei reuși să intri singură în contact cu subconștientul tău, pentru că mintea ta are tendința de a te opri în momentul în care atinge un subiect dureros pentru tine sau nevindecat.
 • Fără experiența și cunoștințele unui coach profesionist, progresul tău poate fi mult mai lent sau limitat în anumite zone.
 • Nu există o persoană externă care să-ți monitorizeze progresul către dorința sau obiectivul tău.
 • Nu ai ocazia să primești feedforward (tehnica mea de coaching preferată) de un coach experimentat pe temele tale de conștientizare.
 • Nu are cine să te încurajeze în momentele tale de cădere, pentru că ele sunt perfect normale în momentul în care lucrezi cu subconștientul tău.
 • Îți lipsește omul care să-ți răspundă pertinent la întrebări, nelămuriri, provocări și care să-ți ofere instrumente suplimentare pentru a depăși blocajele întâlnite.
 • Nu vei beneficia de experiența mea de lucru cu oamenii în ultimii 21 de ani în training în domeniul comunicării și 14 ani în coaching la nivel de identitate.
 • Și nici de expertiza mea ca analist comportamental, care citește cu atenție și printre rânduri toate temele tale și observă rapid tiparele mentale limitative sau blocajele emoționale care se repetă.

Sau să vii alături de mine în Transformation Academy, unde parcurgem împreună cei 9 pași, pentru a te ajuta să ai focus pe ceea ce este important pentru tine, prin perseverență, consistență, disciplină personală și iubire de sine.

Iată cum a ajutat acest program clienții pe care i-am avut în ultimii 12 ani:

 • Ai un ghid excepțional pentru a fi pe calea cea bună a evoluției personale.
 • Scapi de convingerile limitative și blocajele emoționale care te țin ca într-o închisoare și care îți diminuează accesul la potențialul tău.
 • Te descoperi pe tine, te cunoști mult mai bine, fiind sinceră cu tine timp de 90 de zile, pentru că Transformation Academy este în așa fel creată încât nu mai ai cum să te minți singură.
 • Înveți cum să-ți crești stima de sine, încrederea în sine, iubirea de sine pentru că timp de 90 zile nu mai lupți împotriva ta și începi să te valorizezi.
 • Afli care este adevărata ta identitate, pentru că dai la o parte toate măștile pe care ți le-ai pus.
 • Scapi de sentimentul de sacrificiu, de vinovăție că dacă faci ceva pentru tine, dacă îți dedici timp și energie ție, ceilalți vor suferi.
 • Nu-ți mai faci rău tu singură.
 • Te disciplinezi și câștigi consecvență deoarece lucrezi zilnic cu tine timp de minim 30 minute.
 • Renunți la Netflix, bârfe și pierdut vremea pe social media (plus la multe alte obiceiuri toxice).
 • Îți gestionezi timpul și energia mult mai bine.
 • Vezi clar ce ai de îmbunătățit la tine.
 • Scapi de regrete.
 • Devii o femeie care se tratează pe sine cu blândețe, calm și considerație.
 • Te pui pe primul loc în viața ta și trăiești în armonie cu TINE, cu ceea ce e important pentru tine (valori personale, principii de viață, nevoi, granițe sănătoase).
 • Ieși zilnic din zona ta de confort și manifești tot ce îți pui în intenția zilnică.
 • Începi să fii responsabilă de viața ta și părăsești poziția de Victimă.
 • Alegi să nu îi mai mulțumești pe cei din jur, ci doar pe tine.

Acum uită-te în sufletul tău și răspunde sincer la întrebarea.

Ai putea tu singură să ajungi în 3 luni la aceste rezultate pe care clienții mei din Transformation Academy le-au atins în ultimii 12 ani?

Dacă răspunsul tău este nu, te invit să PROGRAMEZI O ÎNTÂLNIRE PE ZOOM, FĂRĂ COSTURI, să discuți cu un membru al echipei mele de consultanți.

Și crede-mă că nu am trecut în listă toate beneficiile, le poți găsi în mărturiile lor mai jos:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed duius eiusmod tempor incididunt.

Paul Simmons

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed duius eiusmod tempor incididunt.

HALEY STUNT

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed duius eiusmod tempor incididunt.

Mary Jones

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed duius eiusmod tempor incididunt.

PETER WESTON

Transformation Academy este pentru tine dacă:

 • Ești dedicată 100% succesul tău personal și procesului de transformare a sinelui, exact așa cum l-am creat.
 • Ești hotărâtă să faci o schimbare profundă în viața ta.
 • Ești deschisă la minte și sinceră cu mine și cu tine.
 • Ești în starea DA! DA! DA! când vine vorba de a investi în tine.
 • Te lași condusă de mine în acest proces, fără a găsi scuze.
 • Iubești să înveți ceva nou.
 • Mă plătești la timp, exact cum ne-am înțeles de la bun început.
 • Nu renunți la proces și la tine chiar dacă dai de greu.

Concret, cum lucrăm împreună în Transformation Academy, în cele 3 luni alături de mine? Care sunt pilonii de succes ai programului?

 • Platformă Online- 60 de lecții video și 60 de instrumente valabile toată viața (Ai acces la platformă 1 an de zile!)
 • FEEDFORWARD MS- 60 de teme practice, verificate de mine
 • 12 Sesiuni de Grup Coaching
 • 4 Sesiuni 1 la 1 cu mine
 • Grup privat pe WhatsApp pentru susținere morală timp de 1 an zile
 • Coach on the Call- te susțin 15 minute la telefon dacă intervine vreun moment de criză existențială
 • Plan de acțiuni- zilnic, săptămânal și lunar
 • Setare de intenții- zilnic, săptămânal și lunar
 • Vei putea lucra de oriunde ai fi în lume.

Te invit să afli mai multe informații despre călătoria TRANSFORMĂRII de SINE  într-o întâlnire gratuită de 30 minute cu un membru al echipei mele de consultanți. 

APLICĂ PENTRU A LUCRA CU MINE ÎN Transformation Academy by Mihaela Stroe pentru A FI pe primul loc în viața ta!

Ai prietene care ar putea beneficia de aceaste informații? Spune-le și lor!

Încă mai stai pe gânduri? Eziți să iei o decizie benefică pentru tine?

Sau ești pregătită să intri în tribul femeilor care și-au recăpătat încrederea în ele și în potențialul lor, care au devenit disciplinate, organizate, consecvente, care au învățat să spună NU, care și-au crescut performanța personală & profesională, care merg în direcția vieții dorită de ele, nu de alții?

Ca să îți dai seama exact dacă Transformation Academy este potrivită pentru tine, tot ce ai de făcut este să-ți rezervi locul pentru o convorbire pe ZOOM.

Unul dintre consultanții din echipa mea îți va răspunde la întrebări și îți va da toate detaliile de care ai nevoie ca să iei o decizie informată.

ATENȚIE! LOCURILE în grupurile mele de coaching SUNT LIMITATE! Eu lucrez doar cu un grup mic de femei în coaching (minim 3- maxim 8). Fiind un grup exclusivist (ca să mă pot ocupa personal de ghidarea clientelor), selectez cu mare atenție profilele femeilor. Iar criteriile cele mai valoroase pentru mine sunt sinceritatea și seriozitatea. Fără ele nu există în viziunea mea o relație de încredere.

Așadar, te invit să aplici pentru o întâlnire gratuită de 30 minute completând chestionarul de mai jos și fiind prezentă la întâlnire. Abia așteptăm să ne cunoaștem și să vedem dacă suntem pe aceeași lungime de undă!