Sunt suma obiceiurilor mele!

Motto: „Obiceiurile sunt tipare repetitive ale energiei universale aflate în mișcare”. (Dr. Mihaela Stroe)

Viața mea s-a schimbat din momentul în care am înțeles și acceptat că dacă am obiceiuri folosesc energia universală în avantajul meu.

A avea obiceiuri înseamnă pentru mine a avea disciplină personală și focus pe ceea ce este important pentru mine!

De ce este important focusul în practicarea disciplinei personale și a obiceiurilor? Simplu.

Dacă te focusezi pe probleme, vei avea mai multe probleme.

Așa conspiră Universul. Ce introduci, primești!

Introduci energie negativă, primești energie negativă!

Dacă te focusezi pe posibilități, vei avea mai multe oportunități.

Practicarea obiceiurilor bune pentru viața ta te ajută să ai mai multe oportunități, pentru că accesezi energia universală. Introduci energie pozitivă, primești energie pozitivă!

Este atât de simplu, doar că nouă oamenilor ne place la maxim să ne complicăm existența!

Sunt suma obiceiurilor mele pentru că depinde doar de mine ce aleg să practic.

Nimeni din exterior nu poate să-mi indice și să facă obiceiurile în locul meu!

Așadar, tema ta de azi este următoarea: Ia o foaie de hârtie și împarte-o în două: în stânga scrie obiceiuri bune pe care le practici sau pe care ai dori să le ai, în drepta scrie obiceiuri rele pe care le faci în acest moment.

Cele bune te susțin să evoluezi, cele rele te țin în starea de confort, chiar și mai rău, te țin departe de tine, de esența ființei tale, de potențialul tău.

După ce termini cele două liste, te invit să faci un exercițiu de vizualizare. Imaginează-ți cum ar fi viața ta dacă practici zilnic acele obiceiuri bune.

Îți garantez că viața ta va fi împlinită, organizată, vei avea fericire, bucurii, sănătate, obiective îndeplinite, vitalitate, succes.

Vei fi deasupra liniei vieții, având o mentalitate de învingător!

Acum imaginează-ți cum ar fi viața ta dacă practici zilnic acele obiceiuri rele. Îți garantez că vei trăi coșmarul vieții tale, vei fi sărac, vei fi nefericit, nu vei avea energie să-ți realizezi obiectivele.

Vei sub linia vieții, având o mentalitate de victimă!

Ce alegi?

Să fii învingător sau victimă?

Eu am ales să fiu învingătoare și să practic obiceiuri bune! Află de mai jos ce obiceiuri practic pentru corp, pentru minte, pentru emoții și pentru spirit.

Pentru corp: rutina mea de dimineață pe care o iubesc, mănânc sănătos cam la 3 ore în cantități mici, sport zilnic 30 minute, respirație conștientă.

Pentru minte: discursuri motivaționale, top 3 priorități zilnice, revizuire obiective personale și profesionale, revizuire principii de viață și valori personale.

Pentru emoții: îmi ofer experiențe pentru a trăi diferite emoții, scriu în jurnalul personal și trec în caietul pentru gunoi emoțional ce stări emoționale nu mi-au făcut bine în acea zi.

Pentru spirit: practic exercițiul de centrare Silva (meditatie), scriu recunoștințe pentru borcanul cu recunoștințe, mulțumesc că m-am trezit în acea dimineață și mă rog să fiu ghidată să-mi îndeplinesc misiunea vieții mele!

Sper să alegi să fii și tu deasupra liniei vieții!

Te invit să te abonezi la blogul meu www.mihaelastroe.ro dacă nu ai făcut-o deja și la canalul meu de YouTube:

https://www.youtube.com/user/PhDMihaelaStroe

Cu mare drag,

MS

PS: Articol apărut și în revista online MoodMag

Lasă un răspuns