Cel mai Autentic Pachet de 
Dezvoltare Personală din Romania

Daca obiectivul pe care ti-l doresti ACUM este acela de a-ti concepe o viata plina de implinire, bucurie, armonie interioara si de luciditate, atunci aceasta oferta speciala este pentru TINE.

Cele doua produse create de mine, cartea "Fii pe primul loc in viata ta! Ghid practic de autocunoastere" si audiobook-ul "Momente de luciditate- Sapti pasi simpli pentru armonie interioara", te ajuta sa-ti reiei legatura cu tine, cu interiorul tau si sa afli ceea ce este cu adevarat important pentru tine.

Primul pas pe care ti-l sugerez este sa te pui pe primul loc in viata ta. Doar asa poti sa decizi care sunt lucrurile asupra carora este bine sa te concentrezi pentru a avea viata dorita de tine. Iar pasul al doilea este sa-ti creezi TU singur/a cat mai multe momente de luciditate (cand stii foarte clar ce este important pentru tine si nu esti prins/a in planul altora) si sa urmezi cei 7 pasi simpli pentru a avea aceasta armonie pe care ne-o dorim cu totii sa o avem in interiorul noastru.

Pentru ca multi oameni nu stiu cum sa se puna pe primul loc in viata lor, mai ales femeile (care uita de ele si se pun pe ultimul loc), m-am decis sa scriu un ghid practic de autocunoastere intitulat chiar asa: “Fii pe primul loc in viata ta!” . Ce inseamna pentru mine a fi pe primul loc in viata mea:

  • A fi pe primul loc in viata mea inseamna, in viziunea mea, sa te cunosti pe tine. Tu esti cel mai bun prieten al tau si persoana cu care iti petreci viata pana in ultima clipa.
  • A fi pe primul loc in viata mea inseamna sa fii in armonie cu tine si cu ceilalti, sa fii o persoana sanatoasa si prospera, sa stii ce iti place si care sunt limitarile tale.
  • A fi pe primul loc in viata ta inseamna si sa ai curajul de a trai viata ta conform regulilor, criteriilor si principiilor tale de viata, sa nu te mai compari cu nimeni si sa traiesti fericit.

Pentru toate, ai nevoie de actiune! De aceea in cartea mea "“Fii pe primul loc in viata ta!” Ghid practic de autocunoastere" descriu 6 actiuni necesare pentru a fi pe primul loc in viata ta:

  • Setare mentala
  • Prosperitate
  • Autodisciplina personala
  • Feedforward (sa evoluezi cu ajutorul mentorilor)
  • Sa stii cum sa te vinzi si sa creezi o prima impresie pozitiva
  • Sa ai vointa si motivatie
1
Comandă Pachetul Special cu cele 3 Carți
Livarea este inclusă în preț

COMPLETEAZĂ FORMULARUL DE MAI JOS

DATELE TALE DE LIVRARE

România

Produs
Total
1
Ofertă specială
Ofertă specială × 1
170.00lei
Sub-total 170.00lei
Total 170.00lei

Metodă de plată

  • Poti plati cu lei, euro, dolari sau orice alta moneda daca ai un card Visa sau Mastercard.

*Plată 100% în siguranță*