FOCUS. Directie. ACTIUNE! Testimonial cu Andreea

Motto: “Pentru a dobândi succesul, nu poți ceda. Nu poți renunța. Nu poți dormi. Vei avea întotdeauna un ochi deschis.“ (Jay-Z)

Bine te-am gasit!

Si tu ALERGI continuu, cautand sa ii multumesti pe TOTI, mai putin pe tine?

Si tu vrei sa ii AJUTI pe toti, FARA sa iti fi cerut ei ajutorul?

Efectul il stim cu totii foarte bine: Colaps | Epuizare | Burn-Out

Asta mi-a marturisit Andreea, inainte de a incepe programul de coaching de 90 de zile:

Alergam” zilnic, cautand sa bifez cat mai multe sarcini, lucru ce ma aducea in faza de epuizare fizica si psihica.

Cautam sa rezolv problemele celor din jur, fara sa imi fi cerut neaparat ajutorul, pur și simplu ma ofeream și ma straduiam sa le iau greul de pe umeri, fapt ce ma ingreuna pe mine ulterior, insa eu nu realizam lucrul acesta…

Ma lasam uneori acaparata de “distractori”, ceea ce imi “manca” foarte mult din timp si totodata simteam cum imi scazuse concentrarea, cand imi doream sa revin din nou asupra lucrului de realizat…”

——————————————-
Pana in 2013 si eu ma confruntam cu aceleasi provocari.
Pana am zis STOP.
Si am creat un program de coaching de 90 de zile care sa ma ajute pe mine si pe toti cei din jurul meu (DA, chiar cei din colturile cele mai indepartate ale lumii) sa ne luam Viata in propriile maini. Si sa o ducem acolo unde vrem noi. Cu

                                    FOCUS | CLARITATE | DIRECTIE
—————————————–

DERULARE in 2018

Andreea si-a regasit directia in viata si lucreaza de zor la business-ul pe care si l-a dorit mereu, la nivel international.

“Cea mai buna investitie este cea facuta in educatia ta!” si-a spus Andreea, si a inceput drumul spre dezvoltarea personala.

DE CE a intrat ea in programul Transforma-ti viata in 90 de Zile! si care au fost REZULTATELE concrete?

– Aveam nevoie de o “directie” in viata mea, pentru ca ma simteam intr-un blocaj personal la acel moment (inainte de a intra in program) si cum nimic nu e intamplator, atunci am aflat despre programul tau.
– Iti citisem prima carte si mi-ai inspirat/ transmis increderea, ca prin intermediul si cu ajutorul tau, completat si de un efort sustinut si din partea mea, pot sa-mi raspund la mai multe intrebari existentiale (si asa a si fost), iar pentru asta iti voi fi recunoscatoare toata viata, pentru ca de la tine a pornit “declick-ul meu”

DUPA program, s-au petrecut urmatoarele schimbari:
Am inceput sa trec printr-o serie de constientizari, legate de propria persoana, cum ar fi:
– Pentru prima data am fost muuult mai constienta de potentialul meu si de puterea mea personala, chiar daca la nivel declarativ/ teoretic stiam lucrul asta, Mihaela m-a ajutat sa il integrez intru-totul in fiinta mea.
– Am invatat sa imi prioritizez lucrurile/ agenda, sa nu mai actionez haotic si astfel totul mi se parea mult mai usor.
– Apoi, cel mai important lucru (pentru mine), a fost cand am inteles ca ajutorul se ofera DOAR atunci cand iti este cerut si DOAR in anumite conditii. Acest fapt m-a scutit de multa irosire a energiei… deoarece aveam cumva sentimentul datoriei fata de toata lumea si traiam mai mult pentru a le rezolva lor problemele, iar eu cadeam pe plan secund. Insa, in urma programului, lucrurile s-au inversat si am inteles ca EU sunt cea mai importanta persoana din viata mea, iar eu daca sunt bine cu mine, pot oferi si altora! (pentru asta iti voi fi vesnic recunoscatoare Mihaela!!!)
– Zi dupa zi, pe parcursul programului, simteam cum imi creste claritatea mentala, lucru care s-a mentinut si pana astazi cunoscand anumite tehnici si exercitii prezentate in program, reusesti sa aduci claritatea in viata ta, zilnic.
– Si am inceput sa am focus pe o sarcina/ proiect si mi-am dezvoltat mai mult si increderea in mine!

Asadar, acest program a produs transformari numai de bine. Mi-a adus o multitudine de beneficii in viata personala, cat si in cea profesionala. A venit ca o binecuvantare in viata mea si la momentul potrivit.

Cand ma simteam obosita, frustrata, și fara o directie clara in viata mea, am descoperit acest program sub indrumarea unui om minunat! MULTUMESC.

P.S. Sunt foarte multe de povestit despre momentele de “aha”, care incep sa “curga”, in timpul programului si atunci ma priveam in oglinda plina de satisfactie ca am mai descoperit o “piesa din puzzle-ul vietii mele” si zambeam si imi spuneam: ”aha, deci asta era!!!”

Asa cum am spus si pentru toti ceilalti profesionisti alaturi de care am lucrat, sunt extrem de mandra si fericita pentru toate realizarile voastre!

Prin voi, se implineste Visul meu de a ne Conduce singuri Viata, cu Luciditate, Focus si Directie.

Daca vrei si tu

  • Sa iti re-ordonezi viata
  • Sa fii mereu Eficient si Productiv
  • Sa comunici usor si cu impact
  • Sa ai REZULTATELE mult dorite in Business, Cariera si Viata ta Personala
  • Sa faci parte dintr-un grup de Profesionisti care te motiveaza si sustin sa fii MEREU Cea mai buna versiune a TA – cu Acces pe Viata
  • Sa fii indrumat de un Mentor carismatic si disciplinat la randul lui (e vorba de mine, ti-ai dat seama cu siguranta -;)

Te anunt cu entuziasm ca peste 3 zile deschid programul de coaching “Transforma-ti Viata in 90 de Zile” – cu Focus pe Performanta Personala.

Daca inca nu te-ai inscris in program, mai ai timp pana duminica 14 octombrie, la ora 14:00 (RO).

Alege sa fii TU cel/ cea care iti determina Directia si Ritmul de Crestere!

Succesul tau depinde doar de Tine!

Cu drag,
Mihaela Stroe PhD

Coach-ul tau pentru Succes deplin

Lasă un răspuns