noiembrie 29

0 comentarii

Disciplina personala- Interviu cu Peter Hirata, director Mediko Hire

Articol scris de Sabau Daciana

noiembrie 29, 2019

analist comportamental, Comunitate, disciplina personala, Doctor in Sociologie, lucid moments, magia, mediko hire, Mihaela Stroe, moemnte de luciditate, motivatie, MS Tribe, Obiective, Peter Hirata, platforma MS Tribe, practica, schimbarea de care ai nevoie

Motto: „Fiecare dintre noi trebuie sa suferim de una dintre cele doua dureri: durerea disciplinei sau durerea regretului. Disciplina cantareste grame, regretele cantaresc tone”. (Jim Rohn)

Te anunt cu mare bucurie ca incepand de azi lansez emisiunea mea TV online „Momente de luciditate” si in limba engleza. 

De aceea, in prima emisiune „Lucid Moments” am onoarea sa il am ca invitat pe Peter Hirata, unul din partenerii mei de business din Germania.

Peter este directorul general al companiei Mediko Hire (https://www.mediko-hire.de), care recruteaza asistenti medicali generalisti romani pentru Germania si cu care eu colaborez din 2018. 

Am ales sa colaborez cu Mediko Hire si echipa lui Peter Hirata din Sibiu pentru ca avem un scop comun: sa oferim celor interesati acces la dezvoltare personala continua, prin organizare de cursuri online si workshopuri. 

Incepand cu data de 3 decembrie 2019 si in 2020 sustin alaturi de Mediko Hire 3 workshopuri de dezvoltare personala cu tema „MINDSET-ul increderii in sine” pentru toti cei care sunt interesati de ascensiune profesionala si de recastigarea unei  imagini pozitive de sine.

Afla toate detaliile aici: http://bit.ly/2OOayBC

Vei afla mai multe detalii despre cum a fost fondata compania Mediko Hire si care este principala activitate pe care o desfasoara in Romania (in locatiile lor din Sibiu, Iasi si Craiova), urmarind interviul nostru AICI:

Ideea principala a interviului nostru, care a avut tema „Disciplina personala” este:

Practica, practica, practica! 

L-am ales pe Peter deoarece pentru mine are profilul unei persoane disciplinate, fiind de origine japoneza si traind in Germania, unde disciplina personala este o calitate esentiala pentru a progresa

El ne prezinta practicile sale legate de disciplina, pe care le aplica in viata sa personala si in conducerea companiei Mediko Hire. 

Afli doar informatii de calitate, ascultand interviul meu cu Peter, pe care eu il admir enorm, AICI:

Ca iti starnesc si mai mult curiozitatea sa iti dedici timpul si atentia ta pentru a urmari acest interviu in limba engleza, vreau sa-ti impartasesc o observatie personala.

Cea mai mare parte a clientilor mei cu care lucrez au provocarea urmatoare: pierd mult timp si energie inutila pana sa ia decizia personala de a continua o actiune, care sa ii conduca la rezultate.

Avem cu totii, datorita creierului nostru, o fereastra de timp de 5 secunde ca sa luam decizia constienta de a actiona. 

Dupa ce s-au scurs cele 5 secunde, fereastra s-a inchis si iei procesul decizional de la capat, consumandu-ti inutil energia mentala.

Vointa, determinare, vinovatie, durere… sunt cateva cuvinte care descriu procesul implementarii unui obicei nou, pe care Peter le identifica in propriul proces de disciplinare. 

Afla motivatia personala a lui Peter, care este cea mai puternica pentru reusita obiectivelor sale si anume: ii plac provocarile. Aceeasi motivatie interioara o am si eu.

Am in final cateva intrebari de constientizare pentru tine: 

  1. Pe tine ce te motiveaza in realizarea obiectivelor tale pe termen mediu si lung?
  2. Cum hranesti nevoia ta de invatare continua?
  3. Tu cum iti mentii Disciplina Personala? Prin ce obiceiuri?

Iar daca iti doresti sa ai Disciplina Personala in viata ta…

Si daca vrei sa actionezi constant pentru indeplinirea obiectivelor tale, fara amanare…

Intra acum in comunitatea mea MS TRIBE, unde ai parte de sprijinul meu pentru a face in 2020 Schimbarea de care ai Nevoie!

Inscrierea ta este la un click distanta. Intra AICI pe link: https://mihaelastroe.ro/comunitate/ si pana la finalul lunii decembrie 2019, beneficiezi de pretul special de 99 Ron pe luna.

Peter Hirata spune: „Magia este ca disciplina te ajuta sa obtii obiectivele pe termen lung!”

Si are mare dreptate!

La fel te ajuta si MS TRIBE, daca indraznesti sa-ti depasesti amanarea si lipsa discipinei personale.

Tine minte: Ai doar 5 secunde pentru a ACTIONA!

Impartaseste cu mine ce ti-a placut cel mai mult din acest interviu. 

Te astept cu mare drag in comunitatea MS TRIBE!

Inscrie-te aici: https://mihaelastroe.ro/comunitate/

Cu iubire si recunostinta,

Mihaela Stroe

 

Ți-a plăcut articolul?

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-color-6)","hsl":{"h":220,"s":0.46,"l":0.01}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
WOW! Da!
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-color-0)","hsl":{"h":0,"s":0.89,"l":0.01}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Nu prea!

Poate ți-ar placea și aceste articole

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Îți dorești mai mult de la afacerea ta?
Sau poate chiar de la viața ta?

>